Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: genc0sm4n özür
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-27-2010 09:37 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Ali'nin böyle birşey yapmayacağını biliyordum.

Önemli değil kardeşim, olur böyle şeyler. Bundan sonra daha dikkatli olursun. ^^

Buda sana bi'ders oldu dediğin gibi...

Katılıyorum Smile
Ali'de bir insan hataları olmuş olabilir ne kadar burda hatası olmadığını bilsemde çünkü dün tanıdığım bir akrabası oyundaydı bende oyundaydım onla beraber..Keşke orda Ali'nin hesabında oynayan akrabasına edilen küfürlerin ss'ini alsaydık...

Ali'nin böyle bir şey yapmayacağını cümle alem biliyor olmalı...Yapmamış olmasına ramen özür dilediğine şükredin...Ben olsam suçlu olmadığım yerde özür dilemem ve gerçeği bildiğim için açıklamada yapmam...Ali helal olsun diyorum...

Zaten basit bir tartışma konuyu kapatalım..
gereksiz bir tartışma Sad
Arkadaşlar yorum yapmayalım lütfen.

Ali arkadaşımız özrünü diledi, işin içinden çekildi.
Zaten onun küfretmeceğini herkes biliyor, şahsen hiç rastlamadım, rastlamam.
Sabahları o kadar oyun oynuyoruz beraber asla küfretmez.

Bence konu fazla uzamamalı. =)
Ayaga Kalkın Karar..

Geregi Düşünüldü...

Yukarıdakı konusmaları ve ss yi göz önüne alaraktan..
WARROCKTR Anayasası kuralları gereğince.. ıspat ve delillere özellikle şahitlere yanaılaraktan..
Alinin Böyle bir Kufur etmedigi...
bukadar ınsanında Sahıt oldugu..
kufurle isinin Omadığı..
Arkadasları Tarafından önemle belirtilmiştir..
Onun carı ile yazılmış olup tespitı olaraktan.. gereginin yapılması istenilmiştir..

Alinin Suçu carının şifresini akraba arkadas vb.. 2. 3. şahıslara vermemek Şartıyla.. Af edilmiştir.

Ali nefsimudafa olarak.. verilencezaya uydugu taktırde Warrocktrdekı yetkılerının.. WTR Destek ekibi olarak Geri Verilmesini arz ederiz..

Not: oradakı yazı kufur deıl.. (belirtmek istedim) Smile
Ayaga Kalkın Karar..

Geregi Düşünüldü...

WARROCKTR Anayasası kuralları gereğince.. ıspat ve delillere özellikle şahitlere yanaılaraktan..
kufurle isinin Omadığı..
Onun carı ile yazılmış olup tespitı olaraktan.. gereginin yapılması istenilmiştir..

Alinin Suçu carının şifresini akraba arkadas vb.. 2. 3. şahıslara vermemek Şartıyla.. Af edilmiştir.

Ali nefsimudafa olarak.. verilencezaya uydugu taktırde Warrocktrdekı yetkılerının.. WTR Destek ekibi olarak Geri Verilmesini arz ederiz..

Ayaga Kalkın Karar..

Geregi Düşünüldü...

kufurle isinin Omadığı..

Sayfalar: 1 2
Referans Adresler