Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sinan Bu İyimi??(23 LvL)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://tinypic.com/player.php?v=2m6070w&s=4

Arkadaşlar Kaçtır Karşılaşıorum bu Şahsiyetle Snipken Cross Açıo Snip Olmayınca Kapatıor Cross'u Kenidni Zeki Sanıo..

Ama Benden Kaçarmı?? Anında Yakaladım Hmn...

3st4bl1sh Almayın Bu Kişiyi Odalara
Yanlış anlamada , hatta darılma , postun kralını kasıyorsun.Bunu napsın ki Sinan , konu açacağına ÖM'den yollayabilirsin.Ne postmuş arkadaş.
Mustafa haklı ben napim bunu k2 ye yollican Big Grin
Sinan Az Önce Dedi Ki Bunlar İşe Yaramaz Daha Yüksek Lvl Lazım Dedi Bende Hem Herkes Bilinçlensin Hemde Sinan Görsün Die Öle Yazdım Wink
(08-20-2010 07:16 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]Sinan Az Önce Dedi Ki Bunlar İşe Yaramaz Daha Yüksek Lvl Lazım Dedi Bende Hem Herkes Bilinçlensin Hemde Sinan Görsün Die Öle Yazdım Wink

Gerek yok bunlara , sen her hackin konusunu buraya açarsan ohoooo o ...
İlk olarak, duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum. Yukarıda belirtilen durumların aksine, bu durumla 'şahsi' olarak ilgileneceğim ve açmış olduğunuz konuda da herhangi bir art niyet veyahutta ''post kasma'' olarak belirtilen bir durum sezmedim. Bu sebepten ötürü, böyle serzenişlere aldırmayınız lütfen.

Wink

P.S: Ayrıca, konuyu açmış olduğunuz bölümde bu ve buna benzer konular için bulunmakta..
Tmm Knu Kilit Hesap Banned Bidaha Konu Açmam.
(08-20-2010 07:18 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]Tmm Knu Kilit Hesap Banned Bidaha Konu Açmam.

Kim sizin bir daha konu açmanızı engelliyor ki?
(08-20-2010 07:19 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(08-20-2010 07:18 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]Tmm Knu Kilit Hesap Banned Bidaha Konu Açmam.

Kim sizin bir daha konu açmanızı engelliyor ki?

Braz üst Tarafı Okursan Anlarsın Konu Açınca Post Kasmış Oluomuşuz..

Ben burda post kassam nolcak madalyamı alcam? Para mı alcam ? Char mı vercekler benm istedğm: Bu ve bu tür kişilerin odalara alınmaması mademki bu amaca yönelik konularla post kasmış oluorum birdaha konu açmam.

Üyeligimi Kapatırmsnz Lütfen__??
Of kardeşim tamam sanada hak veriyorum , bütün hacklerı koyabilirsin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler