Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sinan Bu İyimi??(23 LvL)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bakın, ben de ilk mesajımda belirttim ve söylediklerinize tamamen katılarak, yazılanları takmamanızı istiyorum. Üstelik, size ''post kasıyorsunuz'', ''bir daha War RockTR'da konu açamassın'' vs. vs. gibi bir uyarıda herhangi bir YÖNETİCİDEN gelmedi. Bu sebeple, takılmayınız.

(İlla üyeliğim sonlandırılsın diyorsanız; yaparım. )

@ Mustafa Cömert: Ne zamandan beri size bu tür işleri üstlenmek ve Forum'un herhangi bir üyesine, hem onun sinirlerini gerebilecek hem de ortamın negatifleşmesine sebep olabilecek bu denli mesajları yazabilme iznini verdi?
Bnm Amacım Post Kasmak Olsa Oraya Buraya Tebrikler , Güzel Olmuş , Süper vs. Yazarım. Neyse Konu Kilit Post Kasıorum Yine....
(08-20-2010 07:27 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Bakın, ben de ilk mesajımda belirttim ve söylediklerinize tamamen katılarak, yazılanları takmamanızı istiyorum. Üstelik, size ''post kasıyorsunuz'', ''bir daha War RockTR'da konu açamassın'' vs. vs. gibi bir uyarıda herhangi bir YÖNETİCİDEN gelmedi. Bu sebeple, takılmayınız.

@ Mustafa Cömert: Ne zamandan beri size bu tür işleri üstlenmek ve Forum'un herhangi bir üyesine, hem onun sinirlerini gerebilecek hem de ortamın negatifleşmesine sebep olabilecek bu denli mesajları yazabilme iznini verdi?

Neyse hayat devam ediyor DOST

TaTy

Ben de Ticket atacağım şahsen.Post vs yönetici den uyarı gelmedi.Keyfinize bakın.Ancak bu hackleri topluca 1 konuda açarsan hem ticket atacak olan bizler için hemde forum için kolaylık olur.

Sherlock

AN-laşma problemi olmuş ; Neyse sorun çözülmüştür umarım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler