Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Byhayalet'i Çalanlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(01-26-2010 09:18 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]Bilindiği üzere veyis'in charı çalınmıştı . m0nster ( mert ) tarafından .

Ama İfşaa etmek için kanıt yoktu elimizde . Kendi Ağızlarıyla İtiraf ettiler .

Verdikleri Char Benim Eski Charım Olduğu İçin Bir Operasyonla Chara %50 Ortak Oldum . Ne Onlar tamamen değişebilirler ne ben tamamen değişebilirim şifreyi .

Kubilay Konuşmamızdan Sonra Charı Geri Alacağını Veyise teslim edeceğini söyledim . Kubilay'ın Sözüne Güveniyorum . Fakat Mert'in Yüzünü Buradan Görün Diye Bu Konuyu açıyorum .

Kubilay'ın Bu Hesap Çalma İşiyle Hiçbir alakası Yoktur .

Tüm İşi Mert ( m0nster) Kendi Organize Etmiştir.

[Resim: 7261.jpg]

[Resim: 7267.jpg]

[Resim: 7270.jpg]

[Resim: 7273.jpg]

[Resim: 7276.jpg]

[Resim: 7280.jpg]

[Resim: 7295.jpg]

[Resim: 7298.jpg]

Bugüne Kadar Birçok Arkadaşın Çalınan Hesabını Geri Aldım Yardımcı Oldum .
Veyis'le Aram Bozuk olmasına rağmen emeklerinin boşa çıkmasını istemedim .
Bu İşin Üstüne Gittim . Sonuca Ulaştık Sayılır .

Saygılar Ubeyithan YAZICI

Arkadaşlar Konuyu Buraya Açtım .
Bu Kişiler Halen Hesap Satmakta . Bunlardan Kesinlikle Account Almayın .
Bir nevi ifşaa sayılır buda.
bravo güzel yapmışsınız hak yedirene ve yiğene allah sorar ama sende güzel tehtit etmişsin he ciddiyim :F cok güzel yazmışsın
(01-26-2010 09:34 PM)only4vip Yazılan: [ -> ]bravo güzel yapmışsınız hak yedirene ve yiğene allah sorar ama sende güzel tehtit etmişsin he ciddiyim :F cok güzel yazmışsın

1 dakika içinde SS'lerin hepsine baktınmı bakmadınmı bilmiyorum ama konuya gelecek olursak yeterince güzel bir açıklama olmuş.

Fatih Abilerine fazla güvenmişler Big Grin Big Grin Hangi banlı accountu açtırıyorlar Big Grin Big Grin Big Grin Kubilay görmeyeli arkasını sağlamlaştırmış Big Grin Big Grin Vereyim 2 tane M60 retailli banlı account açtırsın çok biliyorsa Big Grin Big Grin Gerçekten çok güldüm Big Grin Big Grin

Kaldıkı ben mert'le konuşmuştum TS'den. Bana veyis için garanti ver demiştim o accountun geri geleceği ile ilgili. Lakin hala account yoksa mert zaten suçludur.

Bundan sonra FA Clanından kimse bu foruma giriş yapamaz.
Bu konuda tartışma çıkmasa bari.
İyi küfür etmişin ^^
(01-26-2010 09:54 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]İyi küfür etmişin ^^

benim ağzımdan küfür çıkmadı hiç küfür eden karşı taraf
bu konu burdan önce warrockhitte acıldı orda okumuştum
(01-26-2010 09:55 PM)only4vip Yazılan: [ -> ]bu konu burdan önce warrockhitte acıldı orda okumuştum

Buradaki konu 10 dakika önce açılmış ama neyse önemi yok Big Grin

Kaldıkı übeyitin ettiği küfür yok. Küfürler kubiye ait.
Übeyit öncelikle sana teşekkür ederim en hakiki dostlarımdan birisin . Charıma gelirsek 1 aydır almaya çalışıyorum ha bugün charını vercez ha yarın ama hala elimde ne bi char ne bi para Ss.gif Yani sizde benim gibi hataya düşüp char alıyım takas ediyim demeyin sakın böyle adamlarla . Bakalım sonumuz nolcak . Sad
(01-26-2010 09:57 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Übeyit öncelikle sana teşekkür ederim en hakiki dostlarımdan birisin . Charıma gelirsek 1 aydır almaya çalışıyorum ha bugün charını vercez ha yarın ama hala elimde ne bi char ne bi para Ss.gif Yani sizde benim gibi hataya düşüp char alıyım takas ediyim demeyin sakın böyle adamlarla . Bakalım sonumuz nolcak . Sad

o charı ne emeklerle kastıgını ben bılıyorum inşallah geri alırsın.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler