(01-26-2010 10:58 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ] (01-26-2010 10:49 PM)mogazz Yazılan: [ -> ] (01-26-2010 10:22 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ] (01-26-2010 10:10 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Aynısını bende yaşadım anlıyorum nasıl hissettiğini.Polise ihbar et resimlerin paintsiz hali varsa.Ben 1600 g1 kaptımıştım.Misli misli aldım geriye.
Ben izmirdeyim o istanbulda nasıl olcak bu iş ?
Polise resimleri ve TAM olarak adını soyadını veriyorsun.İstanbul şubesine haber veriyor İzmir polisleri ertesi gün polis çocuğun kapısında.
Sence işe yararmı ? Vermeyi düşünüyorum .
Bu olaylara bakıyorlarmı bilmiyorum ama bir göz at.
http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/
Öncelikle konudan bir haberdar ben şunu ifade edeyim; kimsenin banlanan hesabını artık açtırmıyorum; zira 3,5-4 yıldır bu oyunu oynuyorum deyip neden hesabım kapanmıyor diye ekliyorum.Kapatma konusuna gelince evet hesap kapattırmak için uğraş veriyorum zira oyun içerisinde belli kurallara uymaz belli sınırları aşarsan ellerimi yakana takarım. Kimse kimsenin oyun zevkine tecavüz edemez, edersen hesabına tecavüz kaçınılmaz derim.
Gelelim bilgim olmayan bu konuda "maskara olmak", "Kuzgunbabaymış" gibi ifadelere yer verenlere...
Güzel kardeşim bunca zamandır ne yaptıysak oyuncular için; inandığım bir hesap olursa açtırırım; açılması için yine mücadele ederim, oyuncuyu ezdirmem. İnanmakdır burada asıl olan.Ne yapıp ne yapamayacağımızı bilenler vardır. Ticareti ön planda tutanlarla karıştırmayın bizleri.Amorti, Topal, ben ve birkaç kişi daha kaldık'ki Amorti uzun bir süre yine aramızda olamayacak. Belki hiç dönmeyecek oyuna. Burada sizlere nasihatım elinizde kalan son dedelere iyi bakmanız, yıpratmamanız. Direk olarak bizlerin ağzından duymadıkça bizimmiş gibi görünen sözlere kulak asmamanız.
Sadece TS 3 e bakın; ben ve ekibim 10.000 satırı çevirip Türkçeleştirdik.Bu sadece bir tanesi ; kolay diyen varsa hodri meydan dile kolay 10.000 satır...
Neden oyuncu İngilizce bilmek zorunda değil; Türkçe kullansın diye. Hala yırtınıyoruz ticket sistemi Türkçe olsun diye. Kim ne zaman k2 ye bir mail yollamış bununla ilgili. Premiumla gelen 55.000 dinar az diyorum en az 75.000 olmalı diyorum; kim bu gibi konularla ilgili k2 ye ulaşmaya çalışmış.Hala hergün mail atıyorum, yabancı serverları artık görelim kim bununla ilgili bir mücadeleye girişmiş.
O halde; 1-2 tane beleş premium için bizleri yıpratıp köstek olmayın, ya destek olun yada önünden yiyip bizim gibi uğraş verenlere yol açın.
Dediğim gibi şurada bir kaç kişi kaldık. Benide SS koleksiyonunu burada oyuncuya açmak zorunda bırakmayın. Bunlar hoş şeyler değil şu sözle noktalayım;
"Susuyorsam eğer; değil acizliğimden adamlığımdandır. Adamlığımdan çıkarırsan şeytanımla tanışırsın."
İyi oyunlar, iyi forumlar.
(01-27-2010 01:04 AM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ]Öncelikle konudan bir haberdar ben şunu ifade edeyim; kimsenin banlanan hesabını artık açtırmıyorum; zira 3,5-4 yıldır bu oyunu oynuyorum deyip neden hesabım kapanmıyor diye ekliyorum.Kapatma konusuna gelince evet hesap kapattırmak için uğraş veriyorum zira oyun içerisinde belli kurallara uymaz belli sınırları aşarsan ellerimi yakana takarım. Kimse kimsenin oyun zevkine tecavüz edemez, edersen hesabına tecavüz kaçınılmaz derim.
Gelelim bilgim olmayan bu konuda "maskara olmak", "Kuzgunbabaymış" gibi ifadelere yer verenlere...
Güzel kardeşim bunca zamandır ne yaptıysak oyuncular için; inandığım bir hesap olursa açtırırım; açılması için yine mücadele ederim, oyuncuyu ezdirmem. İnanmakdır burada asıl olan.Ne yapıp ne yapamayacağımızı bilenler vardır. Ticareti ön planda tutanlarla karıştırmayın bizleri.Amorti, Topal, ben ve birkaç kişi daha kaldık'ki Amorti uzun bir süre yine aramızda olamayacak. Belki hiç dönmeyecek oyuna. Burada sizlere nasihatım elinizde kalan son dedelere iyi bakmanız, yıpratmamanız. Direk olarak bizlerin ağzından duymadıkça bizimmiş gibi görünen sözlere kulak asmamanız.
Sadece TS 3 e bakın; ben ve ekibim 10.000 satırı çevirip Türkçeleştirdik.Bu sadece bir tanesi ; kolay diyen varsa hodri meydan dile kolay 10.000 satır...
Neden oyuncu İngilizce bilmek zorunda değil; Türkçe kullansın diye. Hala yırtınıyoruz ticket sistemi Türkçe olsun diye. Kim ne zaman k2 ye bir mail yollamış bununla ilgili. Premiumla gelen 55.000 dinar az diyorum en az 75.000 olmalı diyorum; kim bu gibi konularla ilgili k2 ye ulaşmaya çalışmış.Hala hergün mail atıyorum, yabancı serverları artık görelim kim bununla ilgili bir mücadeleye girişmiş.
O halde; 1-2 tane beleş premium için bizleri yıpratıp köstek olmayın, ya destek olun yada önünden yiyip bizim gibi uğraş verenlere yol açın.
Dediğim gibi şurada bir kaç kişi kaldık. Benide SS koleksiyonunu burada oyuncuya açmak zorunda bırakmayın. Bunlar hoş şeyler değil şu sözle noktalayım;
"Susuyorsam eğer; değil acizliğimden adamlığımdandır. Adamlığımdan çıkarırsan şeytanımla tanışırsın."
İyi oyunlar, iyi forumlar.
Fatih abicim ben o maskara sözünü sana söylemedim yanlış anlama. Bu kuzgunbaba'ya söyliyip hesabımı açtıramammı diyen şahsa göre öyle göründüğünü söyledim. Seni bende URD(Urban Red Dragons)den tanırım. Şunu söyliyim çok saygı duyduğum bir insansın sana asla öyle bir şey demem.
Canım benim özellikle seni kast etmedim; sana alınmadımda, genel olarak değindim. Zira seni ahlak olarak beğenir ve takdir ederim her daim.
çoğu yerde haklısın fakat bazı yakın tanıdıklarına zamanında çok fazla taviz gösterdiğine inanıyorumki bu doğru şimdi ufak bir sorun olsa kuzgunbaba kuzgunbaba .
benim için warrock önemli değil fakat bunca yıllık emeği olan bir çocuğun hesabını çalıp suçluluğu öne vurulunca kuzgunbaba diyerek kendini arındırmaya çalışmasını önlemen lazım . sonuçta senin clanından bir oyuncu . senin haberin yoktur bunlarla büyük ihtimal ama arkalarında her konuda seni görüyorlar ve bir büyüklük bir üstünlük çabasına giriyorlar .
bizde zamanında warrock için çok uğraştık. şu an askerde olan Emrah ( v4hset - chaos41 ) sabahlara kadar mirc 'den pixel'i bulmak için uğraştı .
Bizim fikrimizi iletti . odalara limit koyulması . kabul ettiler ve uyguladılar . gecemizi gündüzümüze kattık zamanında bu oyun için .
şuan biraz olsun hacksiz oyun oynuyorsak bizimde katkımız var bunda . +21 odalarda hack olmadan oyun oynuyorsak bizim katkımızda vardır bunda .
senin warrock için yaptıklarına büyük saygım var . gerçekten büyük fedakarlıklar gösterdin . yaşça büyüğümsün ama bende sana ufak bir konuda tavsiye vereyim . bu tür kişilere çok iyi tarafını gösterme . adını her yerde öne çıkararak kirletirler ...
(01-27-2010 01:41 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]senin warrock için yaptıklarına büyük saygım var . gerçekten büyük fedakarlıklar gösterdin . yaşça büyüğümsün ama bende sana ufak bir konuda tavsiye vereyim . bu tür kişilere çok iyi tarafını gösterme . adını her yerde öne çıkararak kirletirler ...
fatih abinin bazı kişileri yanında bulundurma sebebini biliyorum vede taktir ediyorum gerçekten. Düşünce olrak güzel ama bazen evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor ama Fatih abi zaten ne yapacağını bilyor

O konuda sorun yok