Yaklaşık 1 aydır lag sorunuyla uğraşıyorum. Sistemim ve netim hızlı, temiz format attım, oyunu tekrar yükledim, virüs programı ve neti kullanacak tüm programları kapattım ama bu lag sorunundan bir türlü kurtulamadım.

Serverda farklı galiba ondan olabilir mi.? Server seçeneği de yok devamlı az kişi oluyor.
![[Resim: screenshot001xyn.jpg]](http://img412.imageshack.us/img412/3315/screenshot001xyn.jpg)
Ayalardan server seçimini manuel yaparsan o oto girmeyi engellersin..
eğer bilgisayarınd hiç bi' sorun olmadığından eminsen modemine yönelmeni öneririm..
Farklı bir modem takıp denemeye çalış
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim.
Sayenizde Türkiye serverina girdim.

ama lag sorunu devam ediyor. Server yoğun olduğu içinde olabilir. Devamlı girip kontrol edeceğim. Gelişme olursa buraya yazarım.
PC'de kesinlikle sorun yok donanımdan iyi anladığım için eminim.
Modemde iyi ama sorun devam ederse farklı modem bulup deneyeceğim.
-Sana şöyle birsey diyim.
- İlk olarak başka serverda oynuyorsun ss'lere baktığımdan adamların pingleri baya uçuk netim hızlı diyorsun. Bu patch oyunu bitirdi kasma ve lag fazla var oyunda şuan. Yeni patch gelince hepsi düzelicektir inşallah.
İşletim sistemi olarak Win 7 i kullanıyorsanız lag yapıyor Bende çözemedim fakat Sürücüleri güncellemek için bi program kurdum düzeldi gibi oldu gene aynısı oldu güncellemeleri kapamama rağmen XP de oynayınca lag olmuyor
Sizinde İşetim sisteminiz win 7 ise XP de denemenizi öneririm
Bir sorum daha olacak.
Oyuna her girdiğimde kullandığım çözünürlük ayarını 1920*1080 yapmam gerekiyor. Tekrar girdiğimde çözünürlük düşüyor bunun nedeni nedir.?
(08-09-2010 11:50 AM)MsTmS Yazılan: [ -> ]Bir sorum daha olacak. 
Oyuna her girdiğimde kullandığım çözünürlük ayarını 1920*1080 yapmam gerekiyor. Tekrar girdiğimde çözünürlük düşüyor bunun nedeni nedir.?
ekran kaç " ?
eğer desteklemiyorsa otomatik düşürüyor olabilir çözünürlüğü..
Ama şöyle bir tavsiye de bulunayım 1920x1080 yapınca uzaktaki kişiyi tam net göremiyorsun çok küçük kalıyor ondan kullanma derim.. şimdilik en iyisi olana kadar en iyisi 1024x768 19+"'ler için
(08-09-2010 11:52 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (08-09-2010 11:50 AM)MsTmS Yazılan: [ -> ]Bir sorum daha olacak. 
ekran kaç " ?
eğer desteklemiyorsa otomatik düşürüyor olabilir çözünürlüğü..
Ama şöyle bir tavsiye de bulunayım 1920x1080 yapınca uzaktaki kişiyi tam net göremiyorsun çok küçük kalıyor ondan kullanma derim.. şimdilik en iyisi olana kadar en iyisi 1024x768 19+"'ler için
Ekranım 21.5inç düşük çözünürlükte pek güzel olmuyor.

(08-09-2010 11:49 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]İşletim sistemi olarak Win 7 i kullanıyorsanız lag yapıyor Bende çözemedim fakat Sürücüleri güncellemek için bi program kurdum düzeldi gibi oldu gene aynısı oldu güncellemeleri kapamama rağmen XP de oynayınca lag olmuyor
Uzun süredir Win7 kullanıyorum. Önceden lag sorunu yoktu. İşletim sisteminden kaynaklandığını sanmıyorum.
![[Resim: asdasp.jpg]](http://img832.imageshack.us/img832/2457/asdasp.jpg)
Bencede w7 den olamaz . Bende kullanıyorum w7 lag sorunum yok . Farklı modem takıp dene olmadı kabloları kontrol et

(08-09-2010 11:49 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]İşletim sistemi olarak Win 7 i kullanıyorsanız lag yapıyor Bende çözemedim fakat Sürücüleri güncellemek için bi program kurdum düzeldi gibi oldu gene aynısı oldu güncellemeleri kapamama rağmen XP de oynayınca lag olmuyor
xp ile win 7 alakasi Oldugunu Sanmiyorum Bende Hiç Lag Olmuyo