Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 1 Aydır Devam Eden Lag Sorunu. :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öh 21.5 de wr mi oynanır Smile projeksiyonu daya duvara öyle oyna Wink

Güncelleştirmelerini yapman hoşuma gitti çünkü herkez gereksiz diyor ve sinirlendiriyor beni Smile

Modemini kurcala biraz modemin içine girip seçeneklere bi bak kısıtlama internet geliş hızı aktif olabülü,veya ethernet kablonda bi eziklik olabülü,modem arkası çıkışlarına bak orda bi engel olabülü..
Alıntı:Öh 21.5 de wr mi oynanır projeksiyonu daya duvara öyle oyna

Big Grin

Alıntı:Güncelleştirmelerini yapman hoşuma gitti çünkü herkez gereksiz diyor ve sinirlendiriyor beni

Ben biraz abarttım onu. SP1'den sızdırılan güncellemeleri bile yüklüyorum. Smile

Alıntı:Modemini kurcala biraz modemin içine girip seçeneklere bi bak kısıtlama internet geliş hızı aktif olabülü,veya ethernet kablonda bi eziklik olabülü,modem arkası çıkışlarına bak orda bi engel olabülü..

Net hızımı hep kontrol ediyorum sorun yok. Zaten kopma, yavaşlama vs olmadı için anlaşılıyor nette sorun olmadığı. Modemin ayarlarını da kontrol ettim, her şey olması gerektiği gibi.
Modeminden kaynaklıdır

XP kullananlar için internet hızı arttırma
Xp internet hızınızı %20 kesiyor neden bende bilmiyorum sizde onu arttırabiliyorsunuz. Ama sadece Windows Xp Professional için windows xp professional %80 internet hızını kullanmanıza izin veriyor İnternetinizin hızını % 20 arttırabilmek için
Başlat >Çalıştır >gpedit.msc >Bilgisayar Yapılandırıcısı >Yönetim Şablonları >Ağ >Qus paket zamanlayıcısı >Ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >Uygula >Tamam
Aslında sistem özelliklerin gayet güzel. Yani lag senden kaynaklanmıyor. Lagın asıl kaynağın en son gelen yamaydı. Bu yama yüzünden oyunda kasma sorunu başladı. Yeni gelecek olan yama ile bu sorunun çözüleceğini umut ediyoruz.
TTNE'in eski kablolu modemi taktım tam düzeldi derken gene lag başladı. Ss.gif

Arkadaşında dediği gibi oyundan kaynaklanıyor galiba.
(08-09-2010 01:47 PM)MsTmS Yazılan: [ -> ]TTNE'in eski kablolu modemi taktım tam düzeldi derken gene lag başladı. Ss.gif

Oyuna en son bir event için yama geldiydi. O yama geldi geleli %99 kişide lag var malesef. Tek çaremiz yeni gelecek yamada sorunun çözülmesivictory.gif
Hımm anladım. Pek sık oynamıyorum bende. Modern Warfare 2 de takılıyorum genelde. İlk göz ağrım WarRock olduğu için arada canım çekiyor oynuyorum. Big Grin
(08-09-2010 01:49 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]
(08-09-2010 01:47 PM)MsTmS Yazılan: [ -> ]TTNE'in eski kablolu modemi taktım tam düzeldi derken gene lag başladı. Ss.gif

Oyuna en son bir event için yama geldiydi. O yama geldi geleli %99 kişide lag var malesef. Tek çaremiz yeni gelecek yamada sorunun çözülmesivictory.gif

Evet o event lagı getirdi malesef Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler