Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hanimiş bizim NFS'ciler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Hırvatistan(crotia) rokie 1991 imprezza uyarmı ? Smile
1991 impreza mı Big Grin bende o yok sanırım. Sadece 3 tane imprezza var. Yeni kasa olanlar yani. Eski kasa olanlar yok. 29 levelim o daha açılmadı bende.
bende 27. seviyedeyim bende var heralde yapılan pistlerle alakalı o zamn subaru imreza N group uyarmı?? Smile veya en başta çıkan araçlardan isteyen istediği arabayı seçsin zaten ben '91 imrezayı kullanısı zor diye istemişitim Big Grin
3 tane subaru var hangisi Big Grin Kolayı var BMW Z4 Crotia 6,4Km olan tam ayak =) varmısın =)
ben bmw ci değilim ya uzun ayak a varım olur ama z4 le değil bence isteyen istediğini alsın gerçek rallii gibi olur Big Grin
Subaru N group olan No Fear reklamıo olan bi kasa eski Tongue
Ya bende eski kasalar yok Big Grin Ben sadece rally oynuyorum Rally Cross ve diğerlerini oynamıyorum Big Grin

Bir normal Rally birde TrailBlazer mı ne varya onu oynuyorum Big Grin O zaman oyunun ilk verdiği Subaru İmprezza olsun. Sedan olan varmısın Big Grin
Zaten Subaru N group o işte ben ondan bahsediyorum Big Grin + 6.4 km lik hırvatistan ama kazanana odul gibi bişi olsun ya Big Grin WTR sponsorluğunda Big Grin
hadi ya kendi paramla kendime ödül alacam Big Grin + 10 rep veririm Big Grin
kendi paranla bi forumcuya odul alıcagından emin olmanı isterim Big Grin ben faraten adlı 27 lwl olan charımı ortaya koyuyorum Big Grin
hesabını ne yapayım Big Grin neyse birazdan zaman ss'imi koyarım Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler