Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hanimiş bizim NFS'ciler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
ya bidaha oyuna para mı verionuz ( diene bak ) Big GrinBig Grin Big GrinBig GrinBig Grin
hay düdükler çok kullanıcı kaybetmişlerdir bence..
NeedForSpeed'de güzelde Warrock ayrı yaa Smile
Lan Ne güzel akıyordum Big Grin BMW almıştım tak gitti oyun Big Grin
Para İstiyoarlar Hiç Uğraşılmaz Sad
Ben zaten daha pc ye indirdiğimde kıllanmıştım iyiki başlamamışım Big Grin
Bu oyun satılmıyor mu dışarıda ? Hoş ben need for speed serilerinin ilkinden beri oynayan biri olarak yıllar önce nfs oynamayı bıraktım =)) Her ne kadar NFS Shift gözüme girsede bir nebze simülasyon oyunu olamıyor vede fantazi oranı iyice kuvvetleniyor vede ben soğuyorum.

Varsa kendine güvenen Colin Mcrea Dirt 2 de kapışalım =)
(08-12-2010 02:49 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu oyun satılmıyor mu dışarıda ? Hoş ben need for speed serilerinin ilkinden beri oynayan biri olarak yıllar önce nfs oynamayı bıraktım =)) Her ne kadar NFS Shift gözüme girsede bir nebze simülasyon oyunu olamıyor vede fantazi oranı iyice kuvvetleniyor vede ben soğuyorum.

Colin macrae dirt 2 online oluyorsa bir gün kapışmak isterim crotia 1991 imprezza ws ye beklerim Wink
(08-17-2010 04:17 AM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]
(08-12-2010 02:49 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu oyun satılmıyor mu dışarıda ? Hoş ben need for speed serilerinin ilkinden beri oynayan biri olarak yıllar önce nfs oynamayı bıraktım =)) Her ne kadar NFS Shift gözüme girsede bir nebze simülasyon oyunu olamıyor vede fantazi oranı iyice kuvvetleniyor vede ben soğuyorum.

Colin macrae dirt 2 online oluyorsa bir gün kapışmak isterim crotia 1991 imprezza ws ye beklerim Wink

kesinlikle post kasmıorm suan turgay emekin açık oldugunu gordugum ıcın dekrar yorum yapıorm Smile
görmemiştim ben mesajı Big Grin Online oynamak için ne yazıkki oyun orjinal olmalı Big Grin

Lakin herhangi bir pistte en iyi zamanı yapıp SS koyabiliriz başkada şanşımız yok gibi Big Grin yada video cekecez Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler