beyler ben oyunu 3 senedir aralıksız oynuyorum icutaksoy (47 lwl) 3s3sliyiz (36 lwl) 2aykut6 (27 lwl) ses kasıyorum ama her oyunda hack wall gibi iftiralarla karşılaşıyorum. hakkımla oynayıp bu iftiraları yediysem oynamamın ne anlamı var 2 çoluk cocuk diyorum geciyorum bazen ama yeter. her odada aynı şey. size iyi oyunlar elvada warrock...
http://a.imageshack.us/img153/8411/adszqh.png
Bende oynuyorum ne olmuş.aynı seylerı banada dıyorlar kufur de edıyolar bi .... oldugu yok bosversene anca lafla kalıyolar tw verdıgımdede kapak yapıyorum takmıycaksın he evet ok deyıp gecıceksın .
Kardeş bunları kafaya takacaksan, bence de oynama. Ama takmamalısın.

ya bazı oyunlar olsa nese dicem oynadıgım oyunların yüzde 80 inde(belki daha fazla) aynı şey bide odadanda atıyorlar

bünyem kaldırmıyor artık kalsın warrock .
Bende 4 Yıla Yakın Oynuyorum Urban Rekorunu Kırdım Swap Dediler Aldırıyormuyum ?

kardeşim 35-7 giderken sonra 16lık odada 2 kere üst üste team kill yapıp hacker diye atıldım.
Takma kardeşim sen devam et tanıdıkların odasında oyna en iyisi.
Çünkü sen iyi oynayamaya devam ettiğin sürece sürekli hack damgası yemeye devam edeceksin takma hehe de geç...
Olağan şeyler ; Atılırsın da Allah'a havale et.
CaMeLoT sana direk swap diyen görmedim bu forumda şüphelenenler doğaldır ; kaldı ki ben Septisizm tarafındanım . Kendi adıma cevap vermek isterim imzana ; En son çekemeyeceğim adam sensin diyebilirim tartışma da çıkartabilirim ama inan oyun için değmez.
Takmıycaksın

forumda seninle ayni kaderi paylasan cok kisi var basta da ben.Ses cikarmassan suclu oldugu icin konusmuyor derler.Adam gibi konus onlarla elbette anlamayanda cikar bosver cahillerle tartismaya girme yenemezsin

(08-07-2010 03:39 AM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]forumda seninle ayni kaderi paylasan cok kisi var basta da ben.Ses cikarmassan suclu oldugu icin konusmuyor derler.Adam gibi konus onlarla elbette anlamayanda cikar bosver cahillerle tartismaya girme yenemezsin 
anlayan yok anlamayan cıksın bence hıc konusma oyna oyununu cık salla .