Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oynamamın ne anlamı var YAZIK...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler herkese Oluor bu fakat Bi yerdede Takmamak Mümkün DiqiL Bana kfr edsn srn diil adam bizi bırakıo Ana avrat qirio bi oyun içn qercekten deqmes..
(08-07-2010 03:58 AM)SpeeDy Yazılan: [ -> ]Beyler herkese Oluor bu fakat Bi yerdede Takmamak Mümkün DiqiL Bana kfr edsn srn diil adam bizi bırakıo Ana avrat qirio bi oyun içn qercekten deqmes..

kardesım o zaman hep takmıycaksın benım moralım ıyı oldugunda boyle seylere pek onem vermem ama canımı sıkıyorsa bana gırdgının 2 katıyla ona gırıyorum
Bana hack dediler mi he evet Big Grin yapıyorum ama anneme laf attılar mı bende ataraf iki cift laf ARTİST
Herkes kendisi için oynuyor bu oyunu. Oyun zevk vermekten ziyade insanı germeye başlıyorsa, sinirlendiriyorsa, küfür ettiriyorsa oyun yolundan çıkmış demektir. Arkadaşlar biz oyunları neden oynuyoruz? İyi vakit geçirmek eğlenmek için değil mi? Eğer ters etki yaratıyorsa o oyundan hemen çıkalım Smile Birisi hack diyorsa değilim dersin üstüne de bişey yazmazsın. Hıı odadan mı attılar o zaman vay be adamlara bak ne kadar da basit oyuncularmış dersin geçersin. Bu işin kuralı bu. Kimseye kimseyi kanıtlamak zorunda değilsin bence. Bu forumdaki iyi oynayan çoğu arkadaşımız senin gibi belki birçok kez odadan bu şekilde böyle bir yalan yüzünden atılmıştır tahminimce. Bence dert etmemelisin.Eğlenip güzel vakit geçirmek gerek ^^
(08-07-2010 05:16 AM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Herkes kendisi için oynuyor bu oyunu. Oyun zevk vermekten ziyade insanı germeye başlıyorsa, sinirlendiriyorsa, küfür ettiriyorsa oyun yolundan çıkmış demektir. Arkadaşlar biz oyunları neden oynuyoruz? İyi vakit geçirmek eğlenmek için değil mi? Eğer ters etki yaratıyorsa o oyundan hemen çıkalım Smile Birisi hack diyorsa değilim dersin üstüne de bişey yazmazsın. Hıı odadan mı attılar o zaman vay be adamlara bak ne kadar da basit oyuncularmış dersin geçersin. Bu işin kuralı bu. Kimseye kimseyi kanıtlamak zorunda değilsin bence. Bu forumdaki iyi oynayan çoğu arkadaşımız senin gibi belki birçok kez odadan bu şekilde böyle bir yalan yüzünden atılmıştır tahminimce. Bence dert etmemelisin.Eğlenip güzel vakit geçirmek gerek ^^

Bence oyunu böyle haince yapan premuim.İnsanlar para verdikleri halde kötü yöndeler.Yazık
-Hiç takma kafaya yeni char açtığımda KD:7.80 di odalardan hep atılıyordum. O yüzden hiç takma. Devam et sen aldırma kimseyi.
Bana hack diyenlerin hepsi 2 oyun sonra kanka dedi insanların hepsinde bi önyargı var sen o ön yargıyı konuşarak aşmalısın takmicaksın kafana son 2 aydır bana her odada hack diyorlar takıyormuyum ? tınnnnnnnnnn...
bu warrocku oynamak sabır istiyo arkadaş coluk cocukla ugrasmasi var wall iftirası yiyip moral bozuklugu yaşamak var küfürler zaten havada uçuşuyor Big Grin
(08-07-2010 02:42 AM)CaMeLoT! Yazılan: [ -> ]Bende 4 Yıla Yakın Oynuyorum Urban Rekorunu Kırdım Swap Dediler Aldırıyormuyum ? Smile

Açılmış olan konuyla ilgili olmayan yorumunuzla, Adalet anlayışına olan isyanınızı da yakinen görebilmekteyim.

Sizin açmış olduğunuz konu:

http://forum.warrocktr.com/Konu-Yeni-URB...#pid121042

Değerli forum üyeleri ve açılmış olan konuya yorum yazan değerli üyeler; CaMeLoT! nickli üyenin açmış olduğu konuda ki SS' i ve yazdıklarını daha iyi bir şekilde incelemenizi ve okumanızı istirham ediyorum. Ayrıca, imzasına da dikkat etmenizi istirham ederim.

4 yıldır War Rock oyununa dahil olduğunu iddia eden bir oyuncu, böyle bir konu açarken;

- NIU ve DERBARAN takım kadrosuna açık bir şekilde SS' de yer vermelidir

- Kendi takım arkadaşı için bile "Uğurcan Kardeşime Teşekkür Ediyorum Benden Olup Adam Vurmamayı Kabul Etti Eyvallah" dememelidir

- Özellikle rekor amaçlı müsabakalarda, rekoru destekleyici birden çok geçerli SS, herhangi bir şaibeye fırsat vermeden yayınlanabilmelidir

Bu gerçekler nezaretinde, değerli CaMeLoT! nickli üyenin açmış olduğu konu, yukarıda bahsettiğim kriterleri karşılamaktan çok uzak bir görüntü sergilemektedir.

Yıllardır War Rock oyununu dürüst bir şekilde oynayan güzide oyuncuların hak ve menfaatlerinin korunması için mücadele eden bir oyuncu olarak, bireysel münakaşalardan uzak bir tavırla, oyuna ve oyunculara zarar vermesi muhtemel teorik davranışların ve pratik uygulamaların her zaman karşısında olmaya devam edeceğim.

Saygılarımla.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler