Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Küfür ediyorum (sq0lsl3m6)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Moralim normalse he diyip geçiyorum ama kafam bozuksa bir iki şey yazıyorum bende Smile

Sherlock

F2'yi de çıkartabilirsin.
Benim tekniğim tık elini yumruk yap geçir masaya bir tane olmadı odadan çık
(08-06-2010 03:10 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Küfür ve hakaret, hiç bir sebebin gerekçesi değildir ve olmamalıdır.

Ne olursa olsun, öfke halimizi kontrol altına alarak davranış sergilemeyi düstur edinmeliyiz.

Psikolojik olarak ağır bir travma altında cesaretimizi 'sağduyuyla' dışarı vurarak, sosyolojik olarak büyük bir karamsarlık baskısı altında mantıklı bir sonuca erişmek için 'geçici önemsememe sendromunu' devreye sokarak , matematiksel olarak '0 çarpanıyla karşılaşıp 0'a dönüşmemeyi' hatırlayarak, fiziksel olarak 'baskı unsurunun momentsel değerinin yetersizliğini düşünerek, inançsal olarak 'yanlış yapanın yaptığı yanına kar kalmaz' gerçeğini anımsayarak hareket etmeyi tavsiye ederim.

Saygılarımla.

Dogru Diyo Smile
(08-04-2010 09:48 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bak ben ona çözüm buldum kızdığım bişey olunca yastığı yumrukluyorum 2-3 kere geçiyo Big GrinBig Grin

Big GrinBig Grin bende dolaplara yumruk atıom ama yınde sınırlerıme hakım olamıom
kufur ettım harfleri ezbere yazıom klavyeden Big GrinBig GrinDBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
seni vuran adamı diger el vurdukdan sonra cesetinin yanına git kafasına m60 varsa m60 yoksa baska bi silahla sık olay budur.sonra bi ferahlık geliyor dene muhtesem bi duygu SmileSmile
Gerçek hayatta da böyle saçma şeylere küfrediyorsan, kendini tutamıyorsan Psikoloğa gitmen en mantıklısıdır.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler