08-04-2010, 11:57 AM
08-04-2010, 12:18 PM
pişkinliğe bak ya sonuçta oyun oynamak için giriyoruz oyunda ya öldürürsün ya ölürsün ne yani seni öldürdük diye ana bacı küfür yicem ve sen bunu gelip burda pişkince söyliceksin sözde bi özürle oh oldu bitti ah oyunda bi karşıma çıksan da küfür etsen ya bana bak nasıl banlatıyorum seni ondan sonra öldürüldüğün için küfür etmemen gerektiğini ve herkesin anası bacısı olduğunu anlarsın
İNSANDA BİRAZ UTANMA OLMALI

08-04-2010, 12:31 PM
Küfür ettiğini görürsem benim odamda ya da benim bulunduğum odada direk atarım odadan.Onun yüzünden benim odama gelme sana tavsiye..

(08-04-2010 12:18 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]küfür etsen ya bana bak nasıl banlatıyorum seni

08-04-2010, 04:03 PM
(08-04-2010 12:18 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]pişkinliğe bak ya sonuçta oyun oynamak için giriyoruz oyunda ya öldürürsün ya ölürsün ne yani seni öldürdük diye ana bacı küfür yicem ve sen bunu gelip burda pişkince söyliceksin sözde bi özürle oh oldu bitti ah oyunda bi karşıma çıksan da küfür etsen ya bana bak nasıl banlatıyorum seni ondan sonra öldürüldüğün için küfür etmemen gerektiğini ve herkesin anası bacısı olduğunu anlarsın
Utanıyorum kardesim.utanmasam buraya konu acmam.Hem özür diliyorum herkesten

(08-04-2010 12:31 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Küfür ettiğini görürsem benim odamda ya da benim bulunduğum odada direk atarım odadan.Onun yüzünden benim odama gelme sana tavsiye..
(08-04-2010 12:18 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]küfür etsen ya bana bak nasıl banlatıyorum seni
Ya sabır ya.Ben özür diliyorum burda.Bir daha küfür etmemeye calısıcamı söylüyorum.Anlamıyorsunuz mesaj yazıyonuz buraya.Küfür edersen odadan atarım die

Sherlock
08-04-2010, 05:52 PM
Herkesin öziradesi vardır ; Sahip çıkın.
08-04-2010, 05:59 PM
Hiç bir şekilde etmemeye çalış.
Dün gece beraberdik çok küfür ediyorsun aşırı derecede
Dün gece beraberdik çok küfür ediyorsun aşırı derecede08-05-2010, 03:13 AM
tıpkı ben
Bende ederim ama bana küfür etmesi ayrıca benim onun hack olduğunu düşünmem gerekir.
Bende ederim ama bana küfür etmesi ayrıca benim onun hack olduğunu düşünmem gerekir.08-06-2010, 01:44 AM
klavye erkeklıgıde bu yuzden cogalıyor ıste hack e laga sovene bısey dememde durduk yere yedıremeyıp sovenlere ayar olurum
08-06-2010, 02:53 AM
bugün oyuna girdiğin gibi .... graham burdaymış dedin bu ölünce sinirlenmeyle alakası yok daha 1 el bile oynamamıştın
08-06-2010, 03:10 AM
Küfür ve hakaret, hiç bir sebebin gerekçesi değildir ve olmamalıdır.
Ne olursa olsun, öfke halimizi kontrol altına alarak davranış sergilemeyi düstur edinmeliyiz.
Psikolojik olarak ağır bir travma altında cesaretimizi 'sağduyuyla' dışarı vurarak, sosyolojik olarak büyük bir karamsarlık baskısı altında mantıklı bir sonuca erişmek için 'geçici önemsememe sendromunu' devreye sokarak , matematiksel olarak '0 çarpanıyla karşılaşıp 0'a dönüşmemeyi' hatırlayarak, fiziksel olarak 'baskı unsurunun momentsel değerinin yetersizliğini düşünerek, inançsal olarak 'yanlış yapanın yaptığı yanına kar kalmaz' gerçeğini anımsayarak hareket etmeyi tavsiye ederim.
Saygılarımla.
Ne olursa olsun, öfke halimizi kontrol altına alarak davranış sergilemeyi düstur edinmeliyiz.
Psikolojik olarak ağır bir travma altında cesaretimizi 'sağduyuyla' dışarı vurarak, sosyolojik olarak büyük bir karamsarlık baskısı altında mantıklı bir sonuca erişmek için 'geçici önemsememe sendromunu' devreye sokarak , matematiksel olarak '0 çarpanıyla karşılaşıp 0'a dönüşmemeyi' hatırlayarak, fiziksel olarak 'baskı unsurunun momentsel değerinin yetersizliğini düşünerek, inançsal olarak 'yanlış yapanın yaptığı yanına kar kalmaz' gerçeğini anımsayarak hareket etmeyi tavsiye ederim.
Saygılarımla.