Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: l3ombastic Char Eventi!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Keşke tek bir g1 hesabına yüklemeseydin.
Keşkeee..
bencede 40 tl fazla Smile
Eğer bir klanda iyi bir siege oyuncusu varsa onu seçerler ve klandaki 5 kişi para toplar kişi başı 8 tl düşer.Charları kendi aralarında paylaşırlar.Bence makul bir değer 8 tl böle katılım olabilir eventine.Fakat bireysel katılım pek olcağını zannetmiyom çünkü öyle olunca charlar elinde kalır bir kişinin.Kendime Siege War'da çok çok güveniyorum(m134 retail var) fakat 40 tl param yokSmile
Bence Kimse Katılmaz Ama Hayırlısı Olsun Yinede.
benim bildiğim event denilen şeyler oyuncuların kazanması için yapılır sen bildğin kumar oynatıyosun hemde kazanan sen ve 2 kişi
o kadar char 1 mılyar dıyosunda onu satasan satılmaz atsan atımaz elınde patlar patlar doner
Böyle 32 kişi olacağını sanmıyor fakat retailli charlar tek tek olsa ve mesela niunun ilk 3 ü derbaranın ilk 3 ü olsa ola?Ticketle yapılmıyor mu bu işler?Kolay gelsin yinede ne diyelim...
Aslıdna güzel fikir. Eğer lursa girmeyi düşünürüm.
Fazla katılım olacağını sanmıyorum .
(07-29-2010 09:28 PM)Trfatal1ty Yazılan: [ -> ]benim bildiğim event denilen şeyler oyuncuların kazanması için yapılır sen bildğin kumar oynatıyosun hemde kazanan sen ve 2 kişi
o kadar char 1 mılyar dıyosunda onu satasan satılmaz atsan atımaz elınde patlar patlar doner

Event etkinlik demek seni bedava şeyleri alıştırdıkları sana öyle geliyor ayrıca öbür arkadaşa cevabım ticketla ayrılsa hemen ayırtıcam ama keşkeee...
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler