Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: l3ombastic Char Eventi!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(07-29-2010 06:37 PM)x0tantiqu3 Yazılan: [ -> ]alper örnek benim net hızı 0.79mbit 32 likte 500 e veya daha fazlaya çıkıor hem 40 lira verip hem ping limitim çok nası olucak ?

internetinin hızını bana kanıtlarsın bir iki oyun izlerim girmeni onaylarım problem olmaz... ping limtindeki amacım lag açanları engellemek.. Oyun içi anlaşılır o zaten..
Bemce cok kötü olucak kazanamayanlar alamıcak 40 Tl boşa Big Grin
İnanılmazda olsa Meteye katılıyorum 40 tl verilmez Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Alper sen her türlü 1 milyarı alacaksın (: güzel fikir vallahi Smile
Cok fazla 40 tl.

Bence 25 tl olsa katılım miktarı artar, ama yinede sen bilirsin.
(07-29-2010 06:41 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]Cok fazla 40 tl.

Bence 25 tl olsa katılım miktarı artar, ama yinede sen bilirsin.

Bu kadar char 25x32=800tl
Charların özellikleri bak kardeş karlı iş değil beni anca kurtarıuyor bu kdaar charla event yapmaya ve zarar girmeye razı olan bana bir kişi bile bulamazsın... Toplu alabilecek olan varsa alsın...
Kazanan bu kadar retailli charı aynı g1'de nee yapacak? satsa satamaz, oynasa sadece bir tanesi. artık arkadaşlarına dağıtır. Smile
Olabilir.. 3-4 kişilik bir arkadaş grubu buna katılıp kazanma şansını arttırabilir ve charları 4kişi aralarında dağıttıp kullanabilir.. Sizcede mantıklı değilmi..
(07-29-2010 06:49 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Olabilir.. 3-4 kişilik bir arkadaş grubu buna katılıp kazanma şansını arttırabilir ve charları 4kişi aralarında dağıttıp kullanabilir.. Sizcede mantıklı değilmi..

Sonra biri oyunu bıraktı diyelim; satmak isteyecek (:

Event stili hoşuma gitti fakat katılmam şahsen.
Bu fikri bulana kadar çok uğraştım ancak katılmak yürek ister kendine güvenen gelsin zaten güvenmeyenin işi olmasın.. Proyum diyen gelsin bakalım promuymuş Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler