ARKADAŞLAR BIR OYUN OYNUYORUM VE OYUNUMDA FULL HACK DIYORLAR HACK DIYENLERDE BU SITEDE ADMINLIK MOD FELAN YAPANLAR.HEPİNİZ ALLAHINIZDAN BULUN TEAMWİER ISTIYORLAR AMA SİZİN GİBİLERİNE VERMEM GELSİN HARUN ABİ İSTEDİGİ ZAMAN GIRSIN VE BİDE BU SITEDE GUVENECEGIM KAANTOPAL VAR ISTEDIGI ZAMAN GIRSIN AMA SIZIN GIBI 2 3 CABULCUYA TEAMWİER VERCEK DEGİLİM BUNUDA BOLE BILIN BANA HACK DIYEN (((((((trlancelot,xflame277, vorsicht33))))))) sizden bi cacık olmaz diyorum siz ve sizin gibiler bitmez. oynamayı ogrenmelisiniz ondan snra laf bıle etmezsiniz millete ama işte oy namayı bılmeyınce hep olunce bole oluyorr.ODADANDA ATTINIZ SIZE BELAOKUYORUM ALLAH BELANIZI VERSIN SIZIN VARSA GUVENEBILECEGIM BIR ADMIN FORUMDA YAZSIN TEAMWİER VEREM AMA HERKEZE VERMEM! AYRİYETTEN trlancelot ve vorsicht33 artık iyi oynaadıgımız kabullenin creativ3x hack dıorsunuz ama dedigim gibi sizden bi cacık olmaz.Maçlarda yenemiyorsunuz ya ondan bole artisleniyorsunuz.
Kesinlikle hack değiller !
- Yavaş gel.
- Doğru konuş.
- Hack olmayabilirler fakat daha düzgün konuşmalısın..
rahman biraz sakin ol lütfen senden rica ediyorum. Bu arada lütfen şu wlere v yap lütfen.
Ayrıca bunlar benim de başıma geliyor. Bundan kurtulmanın en iyi yolu oyundaki nickin ile burdakini aynı yapman.
Bir de bu oyunda herkes malesef tetikte bekliyor biliyorsun sen de nedenini. Sadece sen kimseyi kafana takma ve oyunnu oyna. Eğer gerçekten hack olmadığını kanıtlamak istiyorsan senin PC'ne gireyim ve hardiskinde geçmişe doğru bir tarama yapayım. Olur?
(07-29-2010 01:14 PM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Yavaş gel.
- Doğru konuş.
- Hack olmayabilirler fakat daha düzgün konuşmalısın..
Böle insanlara dogru konusmaya gelmez.Her odamdan atılıyorum laf soluyorlar sonunda patladım HAKKIMA GIRIYOLAR ZEVKIME ICINE EDIYORLAR. Yinede ama Diger kullanıcılardan özür dilerim ama o 3 kisi hakketti kusura bakmayın.!
(07-29-2010 01:14 PM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Yavaş gel.
- Doğru konuş.
İnsanın başarısına gölge düşürülünce herkes böyle olabilir Cengiz. Yanlış anlama üslübunu savunmuyorum.
Kanıtınız yoksa hiç kimseyi suçluyamaz ve karalayamassınız.. Rahman boşver kardeşim yazacağın tek kelime prosunuz.
(07-29-2010 01:15 PM)xrahman29 Yazılan: [ -> ] (07-29-2010 01:14 PM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]
Böle insanlara dogru konusmaya gelmez.Her odamdan atılıyorum laf soluyorlar sonunda patladım HAKKIMA GIRIYOLAR ZEVKIME ICINE EDIYORLAR. Yinede ama Diger kullanıcılardan özür dilerim ama o 3 kisi hakketti kusura bakmayın.!
Cengiz senden ricam biraz daha sakin olman yoksa seni taile yollayacaklar
- Tabiki bu tepkiler o anki sinirle gayet normal. Fakat ne kadar sinirli olursak olalım kendimizi bozmayalım
- Onlar Sana hack diyorsa Onların ayıbıdır.. Ve Bana göre Senin Yapman Gereken Tw ile Bilgisayarına girmelerine izin vermen.. Girecekler hack bulamayınca morarıp dönecekler ve yaptıklarından utanacaklar. Bence izin vermelisin..
- Bu arada Cengiz Benim

(07-29-2010 01:14 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]rahman biraz sakin ol lütfen senden rica ediyorum. Bu arada lütfen şu wlere v yap lütfen.
Ayrıca bunlar benim de başıma geliyor. Bundan kurtulmanın en iyi yolu oyundaki nickin ile burdakini aynı yapman.
Bir de bu oyunda herkes malesef tetikte bekliyor biliyorsun sen de nedenini. Sadece sen kimseyi kafana takma ve oyunnu oyna. Eğer gerçekten hack olmadığını kanıtlamak istiyorsan senin PC'ne gireyim ve hardiskinde geçmişe doğru bir tarama yapayım. Olur?
W v yaptm ve seni tanıyorum önceden veri istedigin zaman TW verebilirim oyundaki adim xrahman29 burdakide aynı istedigin zaman gir ve ss ler cek ve forumda hack mı degılmıyım acıkla kardesim