Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YETER ARTIK BIKTIM SIZIN GIBLERDEN!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-29-2010 01:19 PM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Tabiki bu tepkiler o anki sinirle gayet normal. Fakat ne kadar sinirli olursak olalım kendimizi bozmayalım

- Onlar Sana hack diyorsa Onların ayıbıdır.. Ve Bana göre Senin Yapman Gereken Tw ile Bilgisayarına girmelerine izin vermen.. Girecekler hack bulamayınca morarıp dönecekler ve yaptıklarından utanacaklar. Bence izin vermelisin..

Herkeze tw vermesi mantıksız.. Kimin ne yapacağı belli olmaz
(07-29-2010 01:20 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(07-29-2010 01:19 PM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Tabiki bu tepkiler o anki sinirle gayet normal. Fakat ne kadar sinirli olursak olalım kendimizi bozmayalım

- Onlar Sana hack diyorsa Onların ayıbıdır.. Ve Bana göre Senin Yapman Gereken Tw ile Bilgisayarına girmelerine izin vermen.. Girecekler hack bulamayınca morarıp dönecekler ve yaptıklarından utanacaklar. Bence izin vermelisin..

Katılıyorum ama KIBRISLIYA vericem ve ssler cekcek
(07-29-2010 01:20 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]

- Orasıda öyle, o zaman forumda güvendiği birine versin videolu arasın sonrada koysun foruma herkeste görsün Hack olmadığını bu kadar basit.
İsim vermeseydin dicem ama sende haklısın aynısı benimde başıma geliyor kaç defa odadan atıldım ama eyvallah demeyi öğrenmelisin forumda bende tespit ettim öyle yapan modları Smile
Öncelikle burda böyle konuşamazsın seni oyun içerisinde hiç görmedim ama ne olursa olsun adminleri moderatörleri suçlayamazsın bir dahakine bu kadar anlayışlı olmam.
(07-29-2010 01:34 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Öncelikle burda böyle konuşamazsın seni oyun içerisinde hiç görmedim ama ne olursa olsun adminleri moderatörleri suçlayamazsın bir dahakine bu kadar anlayışlı olmam.

Ya mete bırak gelmiş artislik yapıyor niye burda küfür etmiyorsun?
Küfür ssleri yasak ama bu kadar hakaretten sonra üzgünüm koymak zorundayım.
Sen kimsinki millete ana avrat sövüyorsun artislik yapma yol al.

Sherlock

Burası sizin tartışma platformunuz değil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler