Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yıl 2029 Buda WarRock....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yıl 2029 WarRock olmuş StarRock

# 28. Türkiye Server ı açıldı.
# Lazer mermili famaslar 78000 dinara düştü.
# K5340 Pixel göreve başladı.
# Lag Hack Bug oyunun açılışından 25 yıl sonra kalktı.
# Basıldığında basan kişinin tüm mevcut silahlarının mermisini 0 layıp sadece 1. slotunu bırakan 6. sloth ürünü W18 ler çıktı.
# Kırmızı renkte Platinium premium çıktı özellikleri : 1 milyon dinar + oyunda 10 dakika GM lik hakkı ve %350 exp arttırıcı ayrıca 30 adet hediye kod.
# Artık Zeki Müren de bizi görecek.
# 318. CQC haritası "Kadıköy Yankesiciler ve Torbacılar Caddesi" oyuncuların beğenisine sunuldu.
# K9 Network şirketi 25. yıl şerefine tüm oyunculara 3 dakikalık Platinium Premium dağıttı ama o 3 dakikadada serverlar çöktüğü için kimse hediye premiumdan yararlanamadı.
# Flag Swap ve türevleri artık serbest.
# Vote kick fonsiyonu artık karşı takımdakileri kicklemeyede yarıyor ayrıca sadece kick atan kişinin y demesi yeterli oluyor.

Az önceki Silkroad konusundan hiç bişey anlamadığım için bende WarRock tarzı bişeyler yapmaya çalıştım Smile
İlginç ^^
Way be Big Grin Big Grin Big Grin
# K9 Network şirketi 25. yıl şerefine tüm oyunculara 3 dakikalık Platinium Premium dağıttı ama o 3 dakikadada serverlar çöktüğü için kimse hediye premiumdan yararlanamadı.
Big Grin Güzel victory.gif
darsarsar nbr Big Grin
Big Grin hehehe Big Grin
Big Grin Ben sro yaa yazdımya Big Grin özenti sinan seni Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin he birde sro yu anlamak için sro oynaman lazım =)
Süper Big Grin
(07-25-2010 11:25 PM)x0tantiqu3 Yazılan: [ -> ]Big Grin Ben sro yaa yazdımya Big Grin özenti sinan seni Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin he birde sro yu anlamak için sro oynaman lazım =)

Özenti olsam sro hakkında yazardım Smile aklıma sen getirdin bende yazdım önemli olan fikirleri kendim bulmuş olmam Big Grin + sro yu anlamam için sro oynamam gerek tabiki Big Grin
Serverlarin çökmesi güzel Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler