Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yıl 2029 Buda WarRock....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-25-2010 11:31 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(07-25-2010 11:25 PM)x0tantiqu3 Yazılan: [ -> ]Big Grin Ben sro yaa yazdımya Big Grin özenti sinan seni Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin he birde sro yu anlamak için sro oynaman lazım =)

Özenti olsam sro hakkında yazardım Smile aklıma sen getirdin bende yazdım önemli olan fikirleri kendim bulmuş olmam + sro yu anlamam için sro oynamam gerek tabiki Big Grin

Big Grin len sinan ne adamsın hea Big Grin
# K9 Network şirketi 25. yıl şerefine tüm oyunculara 3 dakikalık Platinium Premium dağıttı ama o 3 dakikadada serverlar çöktüğü için kimse hediye premiumdan yararlanamadı.

Big Grin bu güzelmiş Big GrinBig GrinBig Grin
güzel yaratıcı Big Grin
K9 Network şirketi 25. yıl şerefine tüm oyunculara 3 dakikalık Platinium Premium dağıttı ama o 3 dakikadada serverlar çöktüğü için kimse hediye premiumdan yararlanamadı.

hahahhhahaa Big Grin
Artık Zeki Mürende bizi görecek Big GrinBig Grin
İyimiş Big GrinBig GrinBig Grin
güzlmiş elıne saglık Big Grin
Big GrinBig GrinBig Grin güzel düşünülmüş
"# Vote kick fonsiyonu artık karşı takımdakileri kicklemeyede yarıyor ayrıca sadece kick atan kişinin y demesi yeterli oluyor."

Yok artık. =)
(07-25-2010 11:25 PM)x0tantiqu3 Yazılan: [ -> ]Big Grin Ben sro yaa yazdımya Big Grin özenti sinan seni Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin he birde sro yu anlamak için sro oynaman lazım =)

ben oynadm joymax sronun k2 si Big Grin yani wr nin ki k2 Sronun ki joymax Smile charmın şfresinde joymax var mesela .d sro oynadgm için.d
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler