şu kara liste konusu lafta kalıyor gibi geliyor bana.oyunda küfür eden kişiler nadiren odalardan atılıyor.ya oyunda bu forumu takip eden az ya da forum üyesi olupta küfredenleri atmaya korkanlar var.bu konuda tüm forum halkını ciddi şekilde bu küfür konusuna duyarlı olmaya çağırıyorum.küfür eden düşük lvl olunca genelde rahatça atılıyor ama yüksek lvl olunca bazen iş değişiyor."aman bu adam yüksek lvl sonra beni atar" korkusu olmadan küfredenleri odalarda tutmayalım.mağdem biz bu forumda bir aileyiz; o zaman gücümüzü gösterelim diyorum.korkaklıkla olmaz bu iş !
Kimsenin korktuğunu sanmıyorum , bu oyunda Önemli olan lvl değil "saygı,sevgi,dürüstlük"
herşey KD'ye veya Lvl'e bakmaz o yüzden kimsenin korkusu yoktur emin ol
(01-24-2010 06:57 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]Kimsenin korktuğunu sanmıyorum , bu oyunda Önemli olan lvl değil "saygı,sevgi,dürüstlük"
yok ben oyunda çok görüyorum.sonra beni atarlar diyerek küfredenleri kicklemeyenleri.
(01-24-2010 06:57 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]Kimsenin korktuğunu sanmıyorum , bu oyunda Önemli olan lvl değil "saygı,sevgi,dürüstlük"
Aynen katılıyorum kardesım

eğerki kim korkuyosa atılacam die yarın onada küfür edilecektir oda aynı şekilde olacaktır acaba nası bi duygu olur onun için yani küfür edenleri yuksek lvl die atmayanlardan bahsediyorum..
Bizim kimseden korkumuz yok. Önüme hack yapan küfreden kim varsa atarım Recep hocam.
(01-24-2010 07:11 PM)bestblack Yazılan: [ -> ]Bizim kimseden korkumuz yok. Önüme hack yapan küfreden kim varsa atarım Recep hocam.
keşke herkes böyle olsa.
birine pm atıyorum küfür ediyor atsana diye.sonra beni atarlar diye cevap veriyor adam.ben buna deli oluyorum.:dodgy: ya duymazdan geliyorlar küfürleri.
Açıkcası bu benim ileriye dönük olarak kafamda olan bir plandı. Şuan istediğimiz kadar büyük değiliz. Forumdan rahatlıkla dışlayabiliriz ama oyun için biraz daha zaman lazım. Rahat bir 10 Clanıda daha bünyemize katmamız lazım. Ondan sonra biraz daha Clan gelince zaten bir WTR Clanlar Birliği projem var kafamda. Ondan sonra recep abi, her türlü küfürbaz oyundan asimile olacaktır yalnız biraz daha beklememiz lazım...
(01-24-2010 07:18 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Açıkcası bu benim ileriye dönük olarak kafamda olan bir plandı. Şuan istediğimiz kadar büyük değiliz. Forumdan rahatlıkla dışlayabiliriz ama oyun için biraz daha zaman lazım. Rahat bir 10 Clanıda daha bünyemize katmamız lazım. Ondan sonra biraz daha Clan gelince zaten bir WTR Clanlar Birliği projem var kafamda. Ondan sonra recep abi, her türlü küfürbaz oyundan asimile olacaktır yalnız biraz daha beklememiz lazım...
Umarım Turgay umarım.ben de bundan bahsediyorum.
Küfürsüz bir warrock için herkes elinden geleni yapmalı.
O konuda planlarımız var zaten. Bu sistem amacı o. Oyundan küfürü arındırmak. Bunca ifşa bölümünün tek açılış sebebi bu. Küfürbazları sitede bölüm açmadan önce dışlamak.