01-24-2010, 07:33 PM
01-24-2010, 07:35 PM
Artık küfür edenlerin Ss'lerini buraya koymayacağım zaten.
Oyundanda atmaya gerek yok.
Her insan insandır ve insanlarında sinirli an'ları olabilir.
01-24-2010, 07:38 PM
(01-24-2010 07:35 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Artık küfür edenlerin Ss'lerini buraya koymayacağım zaten.
Anlık sinirlenirse gelsin özür dilesin. Zorundamıyım ben milletin küfürünü işitmeye. Ben oyun oynarken babam geliyor bakıyor yazılara iç çekip gidiyor. Çokmu güzel bir duygu ? ? Anlık sinirlenen adam küfüründen sonra odadayken insanlardan özür diler. Bu oyunda küfür öyle ayda bir olan bir olay. Saniyede bir olan bir olay. Herkez anlık sinirlenmez. İnsanlar lagın ne olduğunu bile bilmiyorlar. Ping'in ne olduğunu bilen insan zaten yok oyunda. Gördüğüm kişilerin %2 si ping'in ne olduğunu biliyor veya bilmiyor.
Böyle bir ortamda anlık sinirlenmez olmaz. İnsanlar bunu artık huy edinmiş. Küfürün özürü olmaz. Gerçek hayatta azından kaçırırsın ama oyunda o kadar basit değil. Entere basacan F2 ye basacan küfürü yazacan entere basacan. Bunlar 2-3 saniyelik olaylar. Kişi bu kadar sürede kendini zapdedemiyorsa kendi sorunu. Ben insanların ettiği küfürleri görmek zorunda değilim.
01-24-2010, 07:39 PM
(01-24-2010 07:35 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Artık küfür edenlerin Ss'lerini buraya koymayacağım zaten.
Bir oyun içinse o kişinin insanlığı batsın!
01-24-2010, 07:39 PM
Şahsen durduk yere kimseye küfür etmiyorum. (:
Ama karalistedeyim açıkçası pekte umrumda değil bu karaliste olayları.
+Heresy3 denen eleman bende OPK SS'lerin var, o yüzden sövdüm ben sana. Neyse çarına elveda çek.
Edit :
TurkLead sanırım bilmiyorsun sanal ortam'da hat daha çok geriliyor, yani daha çabuk sinirlendiriyor insanı. Realde adam bana küfür etsin "kızgın olabilirsin ama bu son olsun" der evime giderim. Ama beni sinirlendirene de sövmeden edemem.
+Heresy3 denen eleman bende OPK SS'lerin var, o yüzden sövdüm ben sana. Neyse çarına elveda çek.
Edit :
TurkLead sanırım bilmiyorsun sanal ortam'da hat daha çok geriliyor, yani daha çabuk sinirlendiriyor insanı. Realde adam bana küfür etsin "kızgın olabilirsin ama bu son olsun" der evime giderim. Ama beni sinirlendirene de sövmeden edemem.
01-24-2010, 07:42 PM
(01-24-2010 07:39 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]Şahsen durduk yere kimseye küfür etmiyorum. (:
Edit :
Aynen katılıyorum, ve bazen kendimi zor tutuyorum.
01-24-2010, 07:45 PM
Size katılamıyorum malesef 

01-24-2010, 07:46 PM
Bence konu kilitlenmeli.
01-24-2010, 07:51 PM
Gerek yok. Herkezin fikrini alabiliriz
01-24-2010, 07:52 PM
(01-24-2010 07:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Gerek yok. Herkezin fikrini alabiliriz
Tamam, Siz Bilirsiniz.