Arkadaşlar selam.Oda 20 benimdi ve babanneme su götürmek için bilgisayırmdan kalktım.Geldiğimde ise odadan cıkmısım nasıl olduysa.Sonra odaya girdim tomurcuk07 adlı arkadaş sağ olsun odayı vericem dedi ancak hic kimseyi atmadan cık gir yaptı.Sonra oda l3ozkurx adlı şahısın (hassiyetsiz)odamı verirmisin dedim odadan atıldım.Sonra oda devir yazısı geldi yenden girdiğimde.Bende bana geliyor die seviniordum Ama bi baktım odadan atıldım ve oda baskasına kalmıstı.(aynı clandalar)Sonra odanın ismi saq0lsl3m6 dıydı değiştirdiler.Şuan bakabilirsiniz.Lütfen l3ozkurx adlı şahısla oda itibarına gecmeyiniz.
aynı clandalarsa harbiden züppeliktir bu..
- Odadan Atılmışmıydın geldiğinde ?
Evet.Ben ahlahsız die söyliyordum ki odadan atıldım.Biz insanca odayı istiyelim.Onlar odadan atısınlar bizi.Büyük ayıp.

1 odanın derdini yapmayın.
(07-19-2010 11:14 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]1 odanın derdini yapmayın.
Ama Turgay abi biz insanca odayı istiyoruz.Odadan atılıyoruz.Sanki hayvanca konusuyoruz

odayı alsan ne olacak almasan ne olacak. gir bir odaya oyna.
- Sen Babaannene Su götürdüğünde Seni Odadan Attıysalar Ayıp Gercekten. !
Turgay Abi Bir Yerde Haklısın Ama Sonuçta Hırsızlık gibi birşey buda !
kimse sana oda vermek zorunda değil.odanı kaptırmayacaksın.insanca istersin verirse verir vermezse vermez.oda kavgası yapmaya gerek yok.
(07-19-2010 11:22 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]kimse sana oda vermek zorunda değil.odanı kaptırmayacaksın.insanca istersin verirse verir vermezse vermez.oda kavgası yapmaya gerek yok.
- Tabiki Öyle Fakat Odadan Atıpta Odayı Çalmak Ayıptır. !