Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu kadar haysiyesislik.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet Recep vermek zorunda değil Çalmak zorundada Değil Smile
(07-19-2010 11:28 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]
(07-19-2010 11:22 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]kimse sana oda vermek zorunda değil.odanı kaptırmayacaksın.insanca istersin verirse verir vermezse vermez.oda kavgası yapmaya gerek yok.

- Tabiki Öyle Fakat Odadan Atıpta Odayı Çalmak Ayıptır. !

Öncekikle teşekkürler.TR-eurograp kardeşim.Sen odanı saat 01:00 dan sonra kurupta odana özenle bakıpta sonra biri gelip seni atıpta odanı calması nasıl bir şey?Angry Empati kur biraz.
(07-19-2010 11:33 PM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ]
(07-19-2010 11:28 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]
(07-19-2010 11:22 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]kimse sana oda vermek zorunda değil.odanı kaptırmayacaksın.insanca istersin verirse verir vermezse vermez.oda kavgası yapmaya gerek yok.

- Tabiki Öyle Fakat Odadan Atıpta Odayı Çalmak Ayıptır. !

Öncekikle teşekkürler.TR-eurograp kardeşim.Sen odanı saat 01:00 dan sonra kurupta odana özenle bakıpta sonra biri gelip seni atıpta odanı calması nasıl bir şey?Angry Empati kur biraz.

- Kardeşim Bir Kaç . . . . Yüzünden Sinirlenme Boşuna Boşver. .
Haklısın Ama Boşver. .
Kul Hakkı ÖDENMEZ

( Bügün ikinci defa söyledim bu sözü. )
Boşver Tamerk belliki bızımde aynısını yapmamız gerekıyor bundan sonra Smile
Benimde basıma geliyor böyleleri...
oda öalmak diye birşey yok bana göre.sanki sen odadayken elinden aldı.oda sendeyken düşmeyeceksin oyundan.düşersen odayı kaybettin demektir.sonra alıp almamak insiyatifi odanın yeni sahibine aittir.odayı alamadın diye burda konu açmak bana mantıklı gelmedi.
bikere oda 1 bendeydi çaldırlar Big Grin Big Grin
Vermek zorunda değil...
(07-19-2010 11:56 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Vermek zorunda değil...

- Odadan Atıp Odayı Çalmak Ne Demektir Kardeşş ?
(07-19-2010 11:46 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]oda öalmak diye birşey yok bana göre.sanki sen odadayken elinden aldı.oda sendeyken düşmeyeceksin oyundan.düşersen odayı kaybettin demektir.sonra alıp almamak insiyatifi odanın yeni sahibine aittir.odayı alamadın diye burda konu açmak bana mantıklı gelmedi.

odadan düştüm demiyor odadan atılmışım diyor insanı odadan atıp odasını alıp vermemek terbiyesizlik hırsızlıktır adam kendi kendine düşşe ve gelince isteyip vermese bu kadar sorun yapmazdı zaten.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler