Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'a giriş sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yeni Event Cıkdığından Beri Warrock Acılmıyor Bu 2. Duyurum Biri Bana Yardım Edebilirmi Lütfen Warrock a tıklıyorum ok sonra gamestart ardından bekliyorum... sonra haberler Cıkıyor Ama Haberleri Kapat Seçeneği CIkmıyor Aynı Zamanda Arkadaki (oyunu Başlat Ayarlar Haber Cık) menü de gözükmüyor adminlere Sesleniyorum Lütfen Yardım Edin ! Oyunu Sildim Tekrar Yükledim Yine Aynı hata 2 Gün Önce Yeni Bir Oyun Daha İndirdim
Ondan Olabilirmi Acaba! Lütfen Yardım EdinSadSadSadSadSadSad
PremiumDanda Gün Gidiyor pf..SadSad[/color][/color]
Varrocku Sil - Tekrar İndir..Yukle

+ REP
evet olabilir oyun sil tekrar dene olmassa format at..
Warrock Silip YÜkledim Heralde Tek care Format Atmak Saolasın Kardeşim
Ne formatı lan format atma.

Denetim masası/Prog. ekle veya kaldır gir burdan warrockı uninstall et sonra tekrar yükle (güncel setup'ı indir) olucaktır.

Smile
dur sakın format atmaSmile.Wrrock/Özellikler 256 Renkde çalıştır.Ekran gelir ordan ayarlara gir 32 bit yap özellikleri orta yap.kaydet cık bu kadar.Patch gelince ayarların sıfırlanmış
(07-16-2010 12:24 PM)smith61 Yazılan: [ -> ]Varrocku Sil - Tekrar İndir..Yukle

+ REP
En sevdiğim yöntem zaten Angry
Yapcak Bise Yok.. Bnları Yapcan
Ekran ayarlarıda olabilir Ss.gif
Forum kuralları
ural 6-) Açtığınız konuların başlıkları konu ile alakadar olsun. "Acil yardım" "sorunum var lütfen içeri" "Yardım edinnn" ve benzeri konu başlıkları kullanmayınız. Unutmayınki konu başılığını konuya yakın seçerseniz size yardım edecek insan sayısı o kadar artacaktır.

Başlık düzeltildi.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler