Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'a giriş sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eğer patchden önce böyle bir sorun yoksa : Warrock un kurulu oldugu klasöre gidip version dosyasını not defteri ile açın updater ve client değerini 1 düşük yapın çıkın ve warrocka girin patchleri çeksin sonra deneyin
kapat düğmesi çıkmıyorsa o esc ile de kapanıyor sanırsam ;Smile
sistem özelliklerin nedir ?
Lütfen yardım edin aynı sorun bendede var !

Sistem özelliklerim ;

Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz
1 GM Ram
128 MB Ekran Kartı

Sistem parçalarından kaynaklanacağını pek sanmıyorum açıkcası. Bilgisayarım War Rock'ı harika oynuyordu. 1 hafta önce format attım. Çok nadir kasıyordu. Hiç bir sorun yaşamıyordum. Ayrıca bu sorunu ben Dünya Kupası patch'inden sonrada yaşadım. O zamanda birçok kişide bu sorun vardı. Sonralarda ise War Rock tahminime göre bu sorunu yaşayanlar için yeni bi Patch getirdiydi ve öyle düzeldiydi. Şimdide mi patch bekleyeceğiz bilmiyorum açıkcası. War Rock'ın resmi yabancı forumunda birçok kişi bu sorunu yaşıyor. İngilizcem çok çok iyi olmadığı için net birşey bulamadım. Ama yardımcı olmaya çalışanlar olmuş. Umuyorum ki bu sorunu düzeltebiliriz. Sizlerin yardımlarını bekliyoruz. Lütfen arkadaşlar. Kaç gündür War Rock oynayamıyoruz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler