Bu elemanın önceki charları "varsa" hakkında bilgisi olan varmı? Ayrıca burada üyeliği varmı bu densizin? Bu kişiliksizle bizzat ilgilenmek istiyorum...
siz kendinizi ne ... sanıyosunuz neymiş efendim beni gören odalara almazmış. Warrock sizdenmi ibadet artist zübbeler. Siz bunları yazarak gözümü korkutabileceğinizi sandınız dimi. Bana çok soran oldu neden sen warrocktaki insanlarla geçinemiyosun neden herkese karşı cephe aldın? Şimdi cevabını vereyim siz xsp0oks nasıl hemen inanıp benim allahı sövdüğüme inandıysanız diğerlerininde sizden bi farkı yok. Bi hackerın biri gelmiş (forces911 odadan attım diye) benim allahı sövdüğümü yazdı yarım gün herkeste mal gibi inanmış bana pm atıo. Sizinde onlardan bi farkınız yok işte adama bak ya siz xsp0oks çok masummu sandınız o işine gelen ss leri almış ondan önce ve sonra olanları bilmiyosunuz o bi kere bana adam gibi allahımı sövdün diye sormadı. Bana aynen allahı sövmüşün sen dinsiz .. dedi ve odadan attı. Bende onu sinir etmek için elimden geleni yaptım. Ve olaydan sonra yan charıylada (aynı benim yaptığım gibi) beni sövmeye başladı. Noldu xsp0oks sen cici çocuk havasında olayı anlatmışın kendi yaptıklarını neden yazmadın ......................................... Ayrıca sizin gibilerin odasındada durmam zaten ben clanımla oynuyorum onlar bana inanıyolar en azından. Hadii bakalım ey mi yaman bey mi yaman görelim bundan sonra onlardan rica edip 16 lık odalar açıcam hele biriniz çıkıpta bana vote açmaya kalksın noluyo
Bu k2netvork kadar geri bi insan görmedim

Bu kadar yalan cı iftiracı şerefsiz zübbe bir herif hayatımda görmedim ben lan olum ben sana ne zaman sövdüm okuz benim tepemin tasını arttırma burda gerizekalı herif ben sadece sana sordum doğrumu diye küfürmü ettim sen direk bana küfürle cevap verdin eğer ben sana yan charla sövdüysem Allah benim belamı versin yalan cı adi şerefsiz iftiracı.Ayrıca ben senin Allah a sövdüğünü flan demedim nerden uyduruyorsun ki ?
hadi lan yalancı olayın ardından sspookss diye biri sövmeye başladı o sen değilde kimsin o zaman aaa yok isim benzerliği oldu dimi tamda olaydan yarım saat sonra ne tesadüf ne tesadüf. Seni kurnaz .... tabi burda rezil olmamak için yan charınla sövebilion dimi. Bide yan charla sövdüysem allah benim belamı versin diyo allah zaten senin belanı vermişte böyle olmuşun köpek herif