07-14-2010, 08:34 AM
çocuk olduğu zaten belli de nasıl yetiştiğide gayet ortada bunun anası babası karaktersizmiş ki evlatlarıda allaha sövebiliyo ne diyelim oyunda gördüğüm yerde tekmelicem bunu zaten ss lerde herşey ortada sen rahat ol
(07-14-2010 08:34 AM)ParlemenT Yazılan: [ -> ]Ortalık Çocuk dolu ne yapcaksın.
o yorumu ben yapacaktım Furkan
Berk sende aldırış etme aynılarını ben berkinbond adlı (kişiliksiz) şahısın sayesinde yaşadım.. Lobbdy tel numaramı dağıttığını hatırlıyorum 
Alıntı:Ulvi değerlere saygısızlık etmek ancak karaktersiz kişilere ait bir yaklaşım biçimidir. Aile yapısı bozuk aile fertlerinde sık görülür. Ne diyelim ailesi yapamamış; Allah islah etsin..
Böyle saçma bir şeyin olması mümkün değil. Yani birisi çıkıp xspo0ksx allaha sövdü yazacak ben de hemen inanıp seni dışlıyacağım
Bir de yazmış pm'den seni dışlıcaklar zuhahahaha diye, çoluk çocuk bunlar bu kadar dert etme kardeşim.Sanmıyorum seni odadan atacaklarını. 
(07-14-2010 10:03 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]ProGameTürk'e de açar mısın konuyu Rica Etsem Görenler almaz oadalarına
böyle haysiyetsiz ş******z'lerle Bende karşılaştım kendileri neye inanıyorlar ya da Beni bağlamaz kendileri o çukurda boğulsunlar
Fatih Abi'nin Dediği gibi
Alıntı:Ulvi değerlere saygısızlık etmek ancak karaktersiz kişilere ait bir yaklaşım biçimidir. Aile yapısı bozuk aile fertlerinde sık görülür. Ne diyelim ailesi yapamamış; Allah islah etsin..
ateist'lerin bile saygısı var bazıları hariç tabi ki
Hangi Din - Kutsal Kitap Olursa Olsun Hiç Kimsenin Hakkı Yok Karşıdaki İnsanın Dini İnaç'ına küfür , hakaret etmeye aşalamaya Bununda Kul Hakkını Ödeyemiycekler Töbe de Etse Helallik Almadan Allah'a Affettirmeden kendisini Tanrı Şühesiz Ki Affeder
Böyle mahlukatların tabiri caizse malların malca hareketleri davranışları sergiledikleri sürece Fani Dünya'da ve Öteki Dünya'da Çayır çayır Yansınlar !
Aklıma gavurun tekinin Müslüman'lara küfür ettiği geldi aklıma ss'yi K2Pixel'e Yollamıştım Cezasını vermişti Ve de Teşekkür Etmişti Bunuda Ticket Atalım Lütfen !