Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ka2netvork ile ilgili! (Lütfen okuyun)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
çocuk olduğu zaten belli de nasıl yetiştiğide gayet ortada bunun anası babası karaktersizmiş ki evlatlarıda allaha sövebiliyo ne diyelim oyunda gördüğüm yerde tekmelicem bunu zaten ss lerde herşey ortada sen rahat ol
Yazık vallahi.Birde iftira atmış.
Yapacağım.
(07-14-2010 08:34 AM)ParlemenT Yazılan: [ -> ]Ortalık Çocuk dolu ne yapcaksın.

10 numaramsın Smile o yorumu ben yapacaktım Furkan Smile Berk sende aldırış etme aynılarını ben berkinbond adlı (kişiliksiz) şahısın sayesinde yaşadım.. Lobbdy tel numaramı dağıttığını hatırlıyorum Big Grin
ProGameTürk'e de açar mısın konuyu Rica Etsem Görenler almaz oadalarına
böyle haysiyetsiz ş******z'lerle Bende karşılaştım kendileri neye inanıyorlar ya da Beni bağlamaz kendileri o çukurda boğulsunlar

Fatih Abi'nin Dediği gibi

Alıntı:Ulvi değerlere saygısızlık etmek ancak karaktersiz kişilere ait bir yaklaşım biçimidir. Aile yapısı bozuk aile fertlerinde sık görülür. Ne diyelim ailesi yapamamış; Allah islah etsin..

ateist'lerin bile saygısı var bazıları hariç tabi ki
Hangi Din - Kutsal Kitap Olursa Olsun Hiç Kimsenin Hakkı Yok Karşıdaki İnsanın Dini İnaç'ına küfür , hakaret etmeye aşalamaya Bununda Kul Hakkını Ödeyemiycekler Töbe de Etse Helallik Almadan Allah'a Affettirmeden kendisini Tanrı Şühesiz Ki Affeder
Böyle mahlukatların tabiri caizse malların malca hareketleri davranışları sergiledikleri sürece Fani Dünya'da ve Öteki Dünya'da Çayır çayır Yansınlar !

Aklıma gavurun tekinin Müslüman'lara küfür ettiği geldi aklıma ss'yi K2Pixel'e Yollamıştım Cezasını vermişti Ve de Teşekkür Etmişti Bunuda Ticket Atalım Lütfen !
Bence Böle Ne Berk Yapar Nede Başkar Birisi ..
xspo0ksx dışlayalım beyler Big Grin Böyle saçma bir şeyin olması mümkün değil. Yani birisi çıkıp xspo0ksx allaha sövdü yazacak ben de hemen inanıp seni dışlıyacağım Big Grin Bir de yazmış pm'den seni dışlıcaklar zuhahahaha diye, çoluk çocuk bunlar bu kadar dert etme kardeşim.Sanmıyorum seni odadan atacaklarını. victory.gif
Ka2network isimli oyuncu banada küfür etmiştir odadan atmıştır kendisini bir şey zanneden 12-13 (beyin yaşı 3 ama o ayrı bişey tabi) yaşında baba parası yiyen bir bebekten başka bişey değildir böylelerini kaale almicaksın kafana takmicaksın odadan atmakla uğraşmicaksın yaşına verip sallicaksın kendi ezikliğiyle geçinip gider...
(07-14-2010 10:03 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]ProGameTürk'e de açar mısın konuyu Rica Etsem Görenler almaz oadalarına
böyle haysiyetsiz ş******z'lerle Bende karşılaştım kendileri neye inanıyorlar ya da Beni bağlamaz kendileri o çukurda boğulsunlar

Fatih Abi'nin Dediği gibi

Alıntı:Ulvi değerlere saygısızlık etmek ancak karaktersiz kişilere ait bir yaklaşım biçimidir. Aile yapısı bozuk aile fertlerinde sık görülür. Ne diyelim ailesi yapamamış; Allah islah etsin..

ateist'lerin bile saygısı var bazıları hariç tabi ki
Hangi Din - Kutsal Kitap Olursa Olsun Hiç Kimsenin Hakkı Yok Karşıdaki İnsanın Dini İnaç'ına küfür , hakaret etmeye aşalamaya Bununda Kul Hakkını Ödeyemiycekler Töbe de Etse Helallik Almadan Allah'a Affettirmeden kendisini Tanrı Şühesiz Ki Affeder
Böyle mahlukatların tabiri caizse malların malca hareketleri davranışları sergiledikleri sürece Fani Dünya'da ve Öteki Dünya'da Çayır çayır Yansınlar !

Aklıma gavurun tekinin Müslüman'lara küfür ettiği geldi aklıma ss'yi K2Pixel'e Yollamıştım Cezasını vermişti Ve de Teşekkür Etmişti Bunuda Ticket Atalım Lütfen !

Konuya olan ilgin için teşekkür ederim.. Ticket atmak aklımıza gelmemişti sanırım. Hemen yolluyorum ss leri güzel bir yazı ile..
Coluk Çocuk Ne Yaparsın İşte
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler