Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bi oda için yakışmadı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sonuçta kendi isteğimle çıkmadım sizinde dediğiniz gibi düştüm ve o oda 20 kolay düşen odalardan değil . O odayı düşürmek için çok uğraştım . O kadar uğraş bi düşmeyle sona erdi ve sadece birkaç kişi böyle şeyler yapıyor genelde odayı verirler ve bana şu ana kadar düşen tüm odaları sahiplerine teslim ettim bunun için benim açımdan kınama gerekli Smile
(07-12-2010 08:59 PM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Sonuçta kendi isteğimle çıkmadım sizinde dediğiniz gibi düştüm ve o oda 20 kolay düşen odalardan değil . O odayı düşürmek için çok uğraştım . O kadar uğraş bi düşmeyle sona erdi ve sadece birkaç kişi böyle şeyler yapıyor genelde odayı verirler ve bana şu ana kadar düşen tüm odaları sahiplerine teslim ettim bunun için benim açımdan kınama gerekli Smile

iyi sen kınamay devam et kendincebeyfendi
(07-12-2010 09:02 PM)Wrking62 Yazılan: [ -> ]
(07-12-2010 08:59 PM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Sonuçta kendi isteğimle çıkmadım sizinde dediğiniz gibi düştüm ve o oda 20 kolay düşen odalardan değil . O odayı düşürmek için çok uğraştım . O kadar uğraş bi düşmeyle sona erdi ve sadece birkaç kişi böyle şeyler yapıyor genelde odayı verirler ve bana şu ana kadar düşen tüm odaları sahiplerine teslim ettim bunun için benim açımdan kınama gerekli Smile

Arkadaşım şahsen ben bi oda için küfür yemek istemem ama bundan sonrada düşen odayı vermicem iyi oldu bu fikrimi değiştirdiler Smile
Bak kardeş bu şans işi düştüysen oda sana kaldıya artık onundur Smile Verirse veerir vermezse suçlu değil ki Smile
(07-12-2010 09:05 PM)xt0rk1bux Yazılan: [ -> ]Bak kardeş bu şans işi düştüysen oda sana kaldıya artık onundur Smile Verirse veerir vermezse suçlu değil ki Smile

Düşündümde haklısınız galiba ama zoruma gitti odayı zor düşürünce biraz deli oluyo insan Smile Konu Kilitlenebilir .
(07-12-2010 09:05 PM)furkiabi Yazılan: [ -> ]
(07-12-2010 09:02 PM)Wrking62 Yazılan: [ -> ]

Arkadaşım şahsen ben bi oda için küfür yemek istemem ama bundan sonrada düşen odayı vermicem iyi oldu bu fikrimi değiştirdiler Smile
"küfür yemek istemem" Big Grin sen bir oda için küfür mi ediyorsun
(07-12-2010 08:19 PM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]
(07-12-2010 07:56 PM)Wrking62 Yazılan: [ -> ]düşmüşsün birader neyi kınıyosun oyundan atsalar neyse tapusunu almadınya odanın

Katılıyorum...Sonuçta düşmüşsün kimsenin odası tapulu değil,diğerleri gibi odadan atmamışlar,boş görmüşler almışlar bunda kınanıcak birşey yok...

Mustafa abi haklı.
Odalar tapulu değil, odadan atsaymışlar istediğini söyle (Küfür vs. Hariç) ama bu konuda söylenecek birşey yok..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler