Oda 20 bendeydi . Pat bi anda düştüm . Geri girdim oyuna otto77xx isimli kişiye kalmış . Odayı istediğimde clan leaderinin verme dediğini söyledi malesef ss alamadım ama araştırdım Clan Name : TurkMilliIstihbaratTimi Clan Tag : TMIT clanı kınıyorum özellikle liderleri biyolog61 yakışmadı

Bu olaylara alıştık artık

(07-12-2010 07:41 PM)LoLKing Yazılan: [ -> ]Bu olaylara alıştık artık 
Doğru alıştık ama clanlarını kınamak için yaptım bi oda için valla çok ayıp ettiler . Beni sinir eden liderleri

Evet Yakışmamış Bencede Bi oda İçin.
düşmüşsün birader neyi kınıyosun oyundan atsalar neyse tapusunu almadınya odanın
(07-12-2010 07:56 PM)Wrking62 Yazılan: [ -> ]düşmüşsün birader neyi kınıyosun oyundan atsalar neyse tapusunu almadınya odanın
Katılıyorum...Sonuçta düşmüşsün kimsenin odası tapulu değil,diğerleri gibi odadan atmamışlar,boş görmüşler almışlar bunda kınanıcak birşey yok...
(07-12-2010 07:56 PM)Wrking62 Yazılan: [ -> ]düşmüşsün birader neyi kınıyosun oyundan atsalar neyse tapusunu almadınya odanın
Yani oda senin diye hep senin olcak değil , düşmüşsün artık onların .
Aynen..
Sende başkasından aldın sonuçta

konuda kendini haklı görmen ilginç sonuçta seni zorla oyundan atmamışlar yada gelip evine yada cafeye kadar adam bilgisayara yada modeme de res atmamış ki oda da bi kişinin veya clanın tapulu malı değil öle bişi olsaydı arsa hesabı k2 zaten dönüm dönüm satardı kınamanı gerektiricek bi durum yok kendini haklı görebilirsin karşı clan liderinide haksız görebilirsin ama biraz empatiyle sorunu halledebilirsin bi oyun için bu tür gereksiz şeylere hiç gerek yok..
Odanı çalmamışlar düşmüşsün