Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Need For Speed World(yardım edn )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
byler bu need for speed world ney ? onlinemi yardım edebilirmisiniz oyuna başlıcam ama anlamadım oyunu daha başlamadım bi yardım etseniz ?
Şimdi Oyuna Girerken Mns Şifre Yaz Update De Yukleme Yaptıktan Sonra Oyuna Gır Profıl Oluştur Ordan Arabanı Secıp Enter World De Oyuna Baslıyor Ordan M Tuşu İle Harıtayı Acıp Yarısları Gorebılırsınz.Yarıs Lara Gidince Multiplayer Single Player Gibi Seceneler Cıkıyor Ben Single Playerlere Giriyorum..Yarış Sonunda 1. Olursan 5 Tane Secenek Gelıo Bunlarda Para Odulu-Rep vs Ödüller var.Yarış Yaptıkda Yukardaki Mavi Yer Doluyor Tamamen Dolunca Level Atlıyorsun
güzel oyuna benziyor warrock un yerini tutmasa bile Big Grin bi denicem sabah need for speed oynamıştım daha önce aynısıysa pro yum diyebilirim victory.gif
Kardes ßi ßakarmisin Ltfn..!Bende Direksiyon War Ama kullanamiorm Nfs World de Nasil Yapicam Onu Bi Yardm Edermisin Ltfn..!
Direksyonun need for speedle alakası yok usb ayarlarından halledecen Big Grin
Dreksiyonu PC'ne Tanıtabildiysen Oyunda Direksionla Oynayablrsn Yani Sorun Direksionda Oyunla alakası yok...
oyunu kurduktan sonra giremiyorum emaili yazıyorum şifreyi yazıyorum kabul etmiyor ne yapmam gerekiyor!
(09-09-2010 01:51 AM)serdar215 Yazılan: [ -> ]oyunu kurduktan sonra giremiyorum emaili yazıyorum şifreyi yazıyorum kabul etmiyor ne yapmam gerekiyor!

Aynen Bendede bu problem war msn yı yazıyorum sıfreyı yazıyorum kabul etmıyor Ne yapmam lazım Smile
ben oynadım çok güzel arkadaşlar sizede oneririm Need For Speedi arkadaşların ile oynuyosun bence tek farkı bu
Evet online bir oyun , Sistem olarak fazLa birşey istediğini söyleyemem , grafikleride oldukça güzel . 20 Level'dim en son nick'im Lia7 Arabam 350Z Wink Birde Impreza WRX STi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler