bilader online yarışa başlangıçda 3 2 1 diye saydıkdan sonra hmn yarış başlar başlamaz nitro nasıyolar nasıl yapıyolar yardım anlatırmısınız......
yardım pls
(11-09-2011 08:40 PM)meroro95 Yazılan: [ -> ]bilader online yarışa başlangıçda 3 2 1 diye saydıkdan sonra hmn yarış başlar başlamaz nitro nasıyolar nasıl yapıyolar yardım anlatırmısınız......
yardım pls
baslarken durmadan gaza basmıcaksın , mesela 1 olana kadar bekliyip gaza basıcaksın o zaman "perfekt start" yapıyor ondan nitro geliyor , ama arabana baglı o sey bazılarında 2 varken gaza basması lazım
bilader online yarışa başlangıçda 3 2 1 diye saydıkdan sonra hmn yarış başlar başlamaz nitro nasıyolar nasıl yapıyolar yardım anlatırmısınız......
Başlar başlamaz nitro basan olamaz bi süre kullanamıyorsun nitro ,traffic jam falan. Bi 10 saniye geçince kilit açılıyor. Oyunlarda kartlardan nitro, trafic jam gibi şeyler çıkıyor. 1 e basınca nitro yu kullanırsın.
yapıyorum artımda ki audi TT kardeşim full modefiyeli bi araba senin dediğin gibi gaza basmıyorum 1 e gelnice basıyorum ama olmuyo ilk öncede arkadaşla yarışırken nasıl oldu bilmiyorum ama oldu bana güzelce bi anlatırmısın zahmet olmazsa ?