Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yumruk yemiş gibiyim !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ya bu ne simdi? Almanya Türk oyuncusuyla cıkıyor.Son gole dikkat ederseniz mesut ne kadar güzel oyunuyor görebilrsiniz.Messi de artık lafın ortasında.Halklar tarafından adlandırılan lafı söylemicem.Ama messi şımartılarak takıma pas vermiyor ve bencillik yaparak kaleye kendisi gidiyordu.Nası olsa dünyanın en iyi oyuncusu dimi ??? m045.gif m045.gif m045.gif
beyfendibeyfendi
Her pozisyonda kişisel özelliklerini kullandıklarını düşünüyorum Smile Tevez'in uzaklardan şut çekmesi,Messi'nin neredeyse defansa kadar gidip atak başlatmaya çalışması v.b. Bende bir çok kişi gibi Arjantin'in finalde oynamasını istiyordum ama bu maç çok farklı bittiSmile
(07-04-2010 03:08 AM)Kenan GünaY Yazılan: [ -> ]arjantinin yenmesi hayal olurdu saten . higuain dönmez se geriye messi dönmezse tevez dönmezse . O podolski müller Bastian Schweinsteiger neler yapar düşünmedi maradona ve düşünmemekten dolayı kaybetti .

geçmiş olsun ne diyelim ama tek istediğim MESSİ NİN o kupayı havaya kaldırarak HAYKIRMASIYDI .

Kenan Katılıyorum Sana . Messi Kaldırması Gerekiyordu Adam pro Big Grin
Arjantin tek geçer diyorlardı.. Fıs oldu Big Grin
Bana Göre Arjantin Alamazdı Kupayı..
YAzık oldu Arjantine. Benim favorimdilerSadSadSmile
Maç Almanyan'nın hakkıydı Almanya kazansın istiyordum zaten.Keşke Mesut ta bi ol atsaydı ama olsun iyi oynadı ve mükemmel bir asist yaptı. Smile Ama en büyük favorim Uruguay görürsünüz Uruguay şampiyon olacak.
Almanya haklkıyla aldı.
Resmen maçı izledi..
almanyayı tek geçiyorum önüne geleni ezip geçiyorlar valla
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler