Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yumruk yemiş gibiyim !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Maradona, Almanya yenilgisini bu sözlerle yorumlarken, Messi de soyunma odasında ağladı.

[Resim: 91942.jpg]

Dünya Kupası çeyrek finalinde Almanya'ya 4-0 yenilerek kupaya veda eden Arjantin Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Diego Maradona, maç için, ''Suratıma yumruk yemiş gibiyim. Bugün hayatımın en acı günü'' ifadesini kullandı.

Maradona, kariyerinde böyle başka bir an bulunup bulunmadığı sorusuna, ''Bugün, belki futbolu bıraktığım günle kıyaslanabilir. Çünkü üst turlara çıkmak hayalimizdi. Sadece Almanya'yı yeneceğimizi düşünüyorduk. Sonuç ortada, hayal kırıklığı. Kimse 4-0 yenilmeye katlanamaz. Çeyrek finalde elenmek, daha önce de 1982'de oyuncuyken başıma gelmişti. O zaman küçüktüm, şimdi 50 yaşına giriyorum. Bu, hayatımın en acı günü. Suratıma yumruk yemiş gibiyim. Hiçbir şey için enerjim kalmadı'' diye yanıt verdi.
Arjantin favoriydi . Çok sürpriz bir maç oldu . Arjantin gol yedipce ben şaşırdım ama elden birşey gelmez . Gönül isterdi Arjantin şampiyon olsun .
arjantinin yenmesi hayal olurdu saten . higuain dönmez se geriye messi dönmezse tevez dönmezse . O podolski müller Bastian Schweinsteiger neler yapar düşünmedi maradona ve düşünmemekten dolayı kaybetti .

geçmiş olsun ne diyelim ama tek istediğim MESSİ NİN o kupayı havaya kaldırarak HAYKIRMASIYDI .
(07-04-2010 03:08 AM)Kenan GünaY Yazılan: [ -> ]arjantinin yenmesi hayal olurdu saten . higuain dönmez se geriye messi dönmezse tevez dönmezse . O podolski müller Bastian Schweinsteiger neler yapar düşünmedi maradona ve düşünmemekten dolayı kaybetti .

geçmiş olsun ne diyelim ama tek istediğim MESSİ NİN o kupayı havaya kaldırarak HAYKIRMASIYDI .

Hepsine katılıyorum . Messi'nin hakkıydı o kupayı kaldırmak Sad
Maçlardaki hareketleri ve tavırlarıyla bir çok kişinin kendisine sempati duymasını sağladı.Bende onlardan biriyim.Ama Mesut'lu Almanyanın üst tura çıkmasına sevindim.

SametKARA

Ama Almanya Hak Etti Adamlar Ezdi Resmen.

Sherlock

Kuponu yatırdı :\
Böyle bir adamdan ne beklersin zaten . Bağımlı kim olduğunu herkes biliyor maradonadan takım oyunu oynatmasınıbeklyemezsiniz . Şude bir gerçek gönlüm arjantinden di ama olmadı almanya hakkıyla söktü aldı maçı .
İzlediğim özet görüntülere göre Almanyanın oyunu gerçekten göz doldurucu cinsten Arjantin ise beklenin tam aksine kimsenin aklına bile gelmeyecek kadar kötü idi. Gönül isterdiki Arjantin çıksın ama malesef öyle olmadı, Bu oyunu her zaman için savaşan kazanır, mücadeleyi bırakmayan kazanır, ileri gidipte dönemeyen takım değil sahanın her tarafında aktif olan takım kazanır. Bir kez daha Almanyayı kutluyorum, hakettiler ve kazandılar beyfendi
World cup başlamadan arjantin arjantin diyorlardı. .Arjantin fıs oldu =)

Ferudun abi Alacabazarlık'ta görüşelim Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler