07-02-2010, 05:40 PM
07-02-2010, 05:42 PM
Oyunlarda bu kişilikte olanları görüyoruz yaşı küçük olupta kendini büyük olarak tanıtanlar bu konudaki gibi yönetici admin vs vs.. olanlar hatta ve hatta kendini kız olarak bile tanıtanları görüyoruz herhalde daha kişiliklerini alamamışlar onu bulmaya çalışıyorlar.
07-02-2010, 05:44 PM
Böyle yapan bir kaç kişi daha var bunun önüne geçmek gerek..
07-02-2010, 05:45 PM
Karışmak gibi olmasın ama burada sametkara da bir suç göremedim . Bu çoğu zaman yapılıyor . Adamın ben wtr adminiyim seni banlarım demesi saten bi çocukluk . Saten gerçek bir wtr admini de bunu demez .
Burada 2-3 çocuğun çıkıp [ ben 15 yaşındayım ama yaşımın üstünde düşündüğüme inanıyorum ] ben samet karayım , kaan topalım demesiyle o kişinin suçlu duruma düşmesi tam bi saçmalık . yarın çıkar ben hasan ım der , ben ban yerim.
Bu konuda samet karaya yüklenmemelisiniz bence . Saten mantıklı düşününce kaantopalın yada turgay emekin gidip oyunda " ben wtr adminiyim seni banlarım " demesini mantıklı bulurmusunuz ?
Tabiki hayır .
Benim düşüncem böyle . Açıkcası 2-3 çocuğun lafı ile hareket edersek önümüze nice sametkaralar çıkar
Burada 2-3 çocuğun çıkıp [ ben 15 yaşındayım ama yaşımın üstünde düşündüğüme inanıyorum ] ben samet karayım , kaan topalım demesiyle o kişinin suçlu duruma düşmesi tam bi saçmalık . yarın çıkar ben hasan ım der , ben ban yerim.
Bu konuda samet karaya yüklenmemelisiniz bence . Saten mantıklı düşününce kaantopalın yada turgay emekin gidip oyunda " ben wtr adminiyim seni banlarım " demesini mantıklı bulurmusunuz ?
Tabiki hayır .
Benim düşüncem böyle . Açıkcası 2-3 çocuğun lafı ile hareket edersek önümüze nice sametkaralar çıkar

07-02-2010, 05:48 PM
Samet abinin böyle bi' şey yapacağına inanmam,samet abi demiş küfür ederim haklı küfür eder ama ancak geceleyin bizim aramızda eder öle misafirliğe gelen birisi olduğunda hiç etmez veya tam tanımadığı birisi varken kanal da hiç görmedim ettiğini..
Özel bir toplantı yapıp sonuca varılmalı bence fakat o oyundaki kişi clanda o clan leaderini bulup clana nasıl almış kendisini nasıl tanıtmış vs. bunları da bilgi olarak edinmeliyiz.. Madem mesele Wtr ailesinden bir kişi ise derin çaplı araştırma yapmalı..
Birşey kafama takıldı.. Bugün 2 olay yaşadık bi samet abinin olayı bir de aykut abinin olayı.. Video da kilitli olduğu için konuşamadım ama ben o videoda başka şeyler olduğunu düşünüyorum ve tanımadığımız biri çıkıp ben samet kara'yım diyor.. Bi' şey var bence bu işte.. ( Belki yanılıyor da olabilirim )
Özel bir toplantı yapıp sonuca varılmalı bence fakat o oyundaki kişi clanda o clan leaderini bulup clana nasıl almış kendisini nasıl tanıtmış vs. bunları da bilgi olarak edinmeliyiz.. Madem mesele Wtr ailesinden bir kişi ise derin çaplı araştırma yapmalı..
Birşey kafama takıldı.. Bugün 2 olay yaşadık bi samet abinin olayı bir de aykut abinin olayı.. Video da kilitli olduğu için konuşamadım ama ben o videoda başka şeyler olduğunu düşünüyorum ve tanımadığımız biri çıkıp ben samet kara'yım diyor.. Bi' şey var bence bu işte.. ( Belki yanılıyor da olabilirim )
07-02-2010, 05:49 PM
sametkara nın bir suçu yok. Bu hepimizin başına gelebilir.
07-02-2010, 05:50 PM
(07-02-2010 05:45 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Karışmak gibi olmasın ama burada sametkara da bir suç göremedim . Bu çoğu zaman yapılıyor . Adamın ben wtr adminiyim seni banlarım demesi saten bi çocukluk . Saten gerçek bir wtr admini de bunu demez .
Tabiki hayır .
Çok güzel yazmıssın kardeşim tebrik ettim
SametKARA
07-02-2010, 06:04 PM
Yani İnsanlar Kendinlerini Bir Şekilde İspatlaması Ve Karşıdaki İnsandan Kendini Üstün Görmesi İçin Böyle Yollara Başvuruyorlar Bu Oyunda Biraz Tanınmak Bu Olaylara Sebeb Oluyor İşte Akıl Mantığı Ve Yaş Burda Çok Önemli.12-13 Yaşındaki Çocuklar Kendinilerini Başka Kişilerin Yerine Koymasını Bir Marifet Olarak Görürler Malesef..Ayrıca Bu Olayla Uzaktan Yakından Bir Alakam Olmadığı İçin İsmim Silinirse Çok Mutlu Olurum..
07-02-2010, 06:07 PM
birde öyle küfürler ediyor görmeniz lazım
bide ben ataboreas feyyaz ım dedi yemeyince değiştirdi ama ben samet abiden böyle bişey beklemem yapmaz ama yinede ilgili kişilere mesajı atayım dedim
bu arada ben samet kara yım diyen kişinin nicki adv3rsary dir.dikkat edelim bu arkadaşa bazen ben ataboreas ım bile diyor.
bide ben ataboreas feyyaz ım dedi yemeyince değiştirdi ama ben samet abiden böyle bişey beklemem yapmaz ama yinede ilgili kişilere mesajı atayım dedim
bu arada ben samet kara yım diyen kişinin nicki adv3rsary dir.dikkat edelim bu arkadaşa bazen ben ataboreas ım bile diyor.
SametKARA
07-02-2010, 06:14 PM
(07-02-2010 06:07 PM)asortiko1 Yazılan: [ -> ]birde öyle küfürler ediyor görmeniz lazım
Benim Olduğumu Düşünmeniz Bile Saçma Bu Zamana Kadar Yaptığım Ve Dediklerimin Arkasında Hep Durdum Böyle Saçma Bir Olayla Alakam Olamaz..Saçma Olduğu En Başından Belli Değilmi Zaten İlk Ataboreas Diyor Sonra Sametkara'yım Diyor..Ayrıca Ben Başka Çarlara Giripte İnsanlara Küfür Etmem lmaxf3ar Benim Çarım..Ayrıca Senden İlk Gelip Benimle Konuşmanı Beklerdim Çünkü Orda Benim Adım Geçiyor Kaan'ın Değil..Gelirdin Samet Abi Yada Samet Neyse Böyle Böyle Bana Küfür Ettiler Senin Adınla Diyebilirdin Sonra TS de ve Forumda Bu Sorunu Çözerdik Ben Kendimde Konu Açardım..