Bu yazı bir üyemizden gelmiştir ;
bugün oynadığım bir oyunda adv3rsary isimli şahıs,kendisinin önce ataboreas feyyaz olduğunu sonrada samet kara olduğunu söyledi inanmadım ts ye çağırdı gitmedim inadına sonra forumda rezil edicem seni dedim hangi forum dedi bende wtr dedim ben orda adminim seni banlarım dedi hemde oyunda öyle küfürler ediyorduki yaşım 15 olmasına rağmen ben hayatımda böyle küfür etmedim etmemde ama kfür ss lerini almayı unuttum fakat elimde şu ss var
kendisini wtr de admin olduğunu ve beni banlayacağını söylüyor;
kafam çok karıştı bu olaydan sonra...
İnsanın kafasının karışmaması mümkün değil ki..
(07-02-2010 05:16 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]İnsanın kafasının karışmaması mümkün değil ki..
Böyle Bir Çarım Yok Benim Tolga 13-14 Yaşında Bir Çocuk Benim Adımı Kullanıyor..Her Ben SametKARA'yım Diyene İnanıyorsanız Ooo İşimiz Var..
Anladım Samet. Ben olayı bilmeyen bir kişi olarak sadece dışardan bir gözle yorumladım. Yanlış anlama; amacım asla ve asla seni veya başka birisini suçlamak değil.
Samet bu olay ilk değil, senin veya forumda yetkisi olan başkasının isimlerini kullanarak oyundaki kişileri bu gibi konularla tehdit eden birkaç kişi var.
Daha öncede geldi sesimi çıkarmadım, artık bir yere kadar geldi bu konuda bişeyler yapmamız gerekiyor.
Burada sen suçlusun yada sen yaptın demiyorum.
Konu başlığına dikkat edersen, ne demek istediğimi anlarsın.
Bence Bunu Yapan 10 - 15 Yaşında Veletin Teki Bunu Samet Abinin Yapacagına İnanmıyorum .Yada 18 20 Yaşlarındaki bir Kişide Yapmaz Küçük Bi Velet Oldugu Ortada Bence .
(07-02-2010 05:26 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Samet bu olay ilk değil, senin veya forumda yetkisi olan başkasının isimlerini kullanarak oyundaki kişileri bu gibi konularla tehdit eden birkaç kişi var.
Daha öncede geldi sesimi çıkarmadım, artık bir yere kadar geldi bu konuda bişeyler yapmamız gerekiyor.
Burada sen suçlusun yada sen yaptın demiyorum.
Konu başlığına dikkat edersen, ne demek istediğimi anlarsın.
Valla SametKARA kimdir kısaca söyliyim sana 21 yaşındayım yaklaşık 5 yıldır bu oyunu oynuyorum kendimce sevilen bir insanım kimseye bir kötülüğüm dokunmamıştır.. tek bir kötü yanım oda küfür etmektir kimseye haksız yere küfür etmem kendimce bir sebeblerim vardır insanlar benim adımı kullanıyorsa buna benim yapabileceğim birşey yok varsa söyleyin yapalım..!
Senden kendince birşey yapmanı istemiyoruz, hep birlikte bişeyler yapmamız gerekiyor.
(07-02-2010 05:32 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Senden kendince birşey yapmanı istemiyoruz, hep birlikte bişeyler yapmamız gerekiyor.
Bu Oyunda İlk Olan Birşey Değilki Bu Oyunda Küçük Aklı Olanların Kendinlerini Başka Kişilerin Yerine Koyup Onlar Gibi Konuşması O Kişilerin Adını Karalamaktan Başka Birşey Değildir..Bu Oyunda Buna Nasıl Engel Oluruz Buna Kafa Yormamız Gerekir..Zaten Gel Gelelimki Ben Kendi Adıma Üyelik Alamıyorum sametkara diye Bir Nick Açamıyorum Bazı Sivri Akıllılar Bunu Akıl Edip Hemen Üyelik Almışlar Benim Oynadığım Çar Belli Yerim Belli..
lnvad3r'i Oynuyorum (Sarp'ın Çarı)
lmaxf3ar da Bana Ait Ve Benden Başkada Kimse Girmiyor Çarıma..
kafamda bir şeyler varda tatilden gelince topal seninle oturup konusuruz