Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: l3rucew888 Hack mısın LAG mısın ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O odada olan herkezin kafasında bu soru işareti var ; Hack mı lag mı ?

sen odadan atıldıkdan sonra xFire açık dediğimde bu konuyu açmamı istediler ve çoğunluğa uyarak konuyu açıyorum..

Bizim takımda da bir tane ya hack ya da lagger bi' adam vardı senin o adama tehtid ettikden sonra sana " bu oyundan çıkmadan o adamı atmam bunu bilesin " dediğimi hatırlarsın belki.
Video 1 :

Video 2 :

Yanlış anlama bu konuyu açarak sana karşı bi sitemim yok Smile sadece bu kafada kalıcı yapan sorunun cevabını senden öğrenmeliyiz.
Hack bu adam sabah deli etti beniAngry
Net limiter açmış oynuyor. O programı açınca gözükmüyorsun. Bu kadar net !
Net limiter veya başka bir lag programı .
(06-28-2010 02:55 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]Net limiter açmış oynuyor. O programı açınca gözükmüyorsun. Bu kadar net !

Bilmiyordum Smile Karalisteye almalıyız o zaman bu adamı ?
Millet artık cıvkından çıktı... Bu adam lag diyorsunuz evet lag fakat ne farkı var hackten ? soruyorum size bildiğin adam hack video ları yolladım gerekli yerlere.. inşallah gereği yapılır başka birşey demiyorum.. Odalarımıza almayalım böyle bunun gibi arkadaşları
benım odamada geldi sabah acaip lagdı oda 36 daydım
Hack olabilir.

SametKARA

Bu Adam Hakkında Çok Dedikodu Çıkmıştı Zaten Hack Diye..Zaten Proğram Kullanması Bile Yeterli İlla Hack Açması Şart Değil Diğer Oyuncuların Emeğini Çalıyor
888 i tanımıyorum ama 883 ile karıştırılmasın .
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler