Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: l3rucew888 Hack mısın LAG mısın ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Net limiter olsa hiç görünmez bknz:Adam 2. videoda durup dururken borudaki havalandırmadan çıkıyor.
(06-28-2010 04:15 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]888 i tanımıyorum ama 883 ile karıştırılmasın .

Fark yapmaz sonuçta 2 side arkadaş 2 side aynı clanda 2 side belki real den arkadaş... O onun yaptığını görecek oda yapacak... Hep böyle değilmidir ?
(06-28-2010 04:17 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Net limiter olsa hiç görünmez bknz:Adam 2. videoda durup dururken borudaki havalandırmadan çıkıyor.

Kutay fazla söze gerek yok.. Video dan da anlaşıldığı gibi odalara almıyalım yeter... Bırakın ODT clan odasında oynasın
(06-28-2010 04:21 PM)Wyvern Yazılan: [ -> ]
(06-28-2010 04:15 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]888 i tanımıyorum ama 883 ile karıştırılmasın .

Fark yapmaz sonuçta 2 side arkadaş 2 side aynı clanda 2 side belki real den arkadaş... O onun yaptığını görecek oda yapacak... Hep böyle değilmidir ?
(06-28-2010 04:17 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Net limiter olsa hiç görünmez bknz:Adam 2. videoda durup dururken borudaki havalandırmadan çıkıyor.

Kutay fazla söze gerek yok.. Video dan da anlaşıldığı gibi odalara almıyalım yeter... Bırakın ODT clan odasında oynasın

Bu oyunun % 10 u hack sende oynuyorsun sende görüceksın sende yapıcaksın .. OLDUMU ?
Net LİMİTER kesınlıkle değil. 512 ye düşmüştür.
(06-28-2010 04:27 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]

Bu oyunun % 10 u hack sende oynuyorsun sende görüceksın sende yapıcaksın .. OLDUMU ?
Net LİMİTER kesınlıkle değil. 512 ye düşmüştür.

Sen niye suçluyu korumaya çalıyorsun ? Ben hatırlıyorum ki yaklaşık 2 ay önce burada kanıtları koymamıza rağmen hack diye adı çıkmış bir kardeşim yüzünden ban yedim... Şuanda da bunu sana yapmaları lazım..
Adam apaçık belli ne olduğu fazla konusmaya gerek varmı ? Tartışma ortamı istemiyorum yaratmıyorum da.. ve son olarak ben milletin emeklerini asla ve asla bu kişinin yaptığı gibi harcamam.. netlimeter denen lüzumsuz programıda daha kullanmayı bilmiyorum + bilgisayarımada kurmam anlayacağın..
Kısacası sende yapacaksın derken bu kadar eminmisin ? Elinde kanıtın olmadan bilmeden ses kaydın olmadan bu kadar benim hakkımda net konuşamassın... Bunuda kafana bir yere yaz.
hackle alakası yok.lag evet onu tanıyorum eğer odanın masteri çıkarsa ve oda ona kalırsa çok lag oluyor kendide söyluyor zaten bunu oda bana kalmasın diye.

Şimdi siz bir işin çıkkını çıkartana kadar abartırsınız.
Arkadaşım netlimiter bilmem ne zırt programını açmadı laptopta oynuyor wireless int o nedenle öyle sorunlar çıkabiliyor.
Karalamadan başka yaptığınız birşey yok ayrıca 0dt klanını odaya almamakta neyin nesi? Bir oyuncu yanlışlıkla bir şey yaptı diye sen o klanı komple silemessin akıllı olun.
Sana şöyle birşey söylüyeyim bu her yerde geçerlidir kimse inkar etmesin.. Eğer bir oyuncu bir clanda hack kullanırsa o clanın ismi lekelendir.. Yalan mı ?
(06-28-2010 04:59 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]hackle alakası yok.lag evet onu tanıyorum eğer odanın masteri çıkarsa ve oda ona kalırsa çok lag oluyor kendide söyluyor zaten bunu oda bana kalmasın diye.

Oda liderliğiyle lagın ne ilişkisi var çıkartmaya çalışıyorum ama beceremiyorum bir türlü ?
Tamam abartma konuştukça batıyorsun.
Biraz kendi işinize bakın rahat durun azcık.
Ben batmıyorum siz batıyorsunuz burada suçlu kişiyi savunuyorsunuz.. Kurallara göre suçlu kişiyi savunan suçludur bu kadar basit.
Hiç bir clan WarrockTR platformunda karalanamaz. konu kilit.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler