bakın arkadaşlar arkadaş diyorum çoğunuzun yaşı benden küçük şu oyunu oynuyanların arada bir elin parmaklarını geçmez abi dediğim oyuncular var okadar gene saygı çerçevesi içinde yazıma devam ediyorum kaçtır uyarıyorum live4j0k3r şimdiki adıyla d3lib0zuk charıma devamlı küfür ve hack iddası geliyor oyun ortasında atılıyor aynı şey gökhan abimin panikataq başına geliyor aynı evdeyiz çok merak eden şahıslar varsa adresimiz yerimiz belli gelsinler çayımızı içsinler ama önce adam olsunlar sonra oyunda küfür ettik mi kötü biz oluyoruz adamı dellendirmeyin klavye delikanlısı olmayın efendi uslu oyununuza bakın!
Tamam şikayetini anladık da forumda bu kadar öfke fazla değil mi sence. Adım gibi eminim forumdan öyle birsey yapacak arkadaslar asla yoktur bu kadar bağırmamalı gerek yoktu

Adami dellendirmeyin falan

Neyse saka bi' yana; tavsiyem sudur girdigin odalara söyleyeceksin küfür iddiaları gercek değildir diye uygun bir dille anlatacaksın

Bu kadar basittir.
bak sevgili arkadaşım sanırım yenisin sen belliki tanımıyorsun beni ben zaten foruma gelip günde 10 tane konu açan yok odadan attılar yok küfür ettiler diyen biri değilim bağırıyosam belli bir raddeye aşmış demekki durum girdiğim her oda da neden açıklama gereği duyayımm 3 5 çapulcunun çamur at izi kalsın mantığının kurbanı olarak böyle bir tavsiye akıl karı bir işmidir? ve evet bu forumun üyeleri tarafından da bunlara maruz kalıyorum sen tabiki yönetici olarak bağlı olduğun sayfa için bu tarz bir açıklama yapacaksın yanlız sana abi tavsiyesi at gözlükleriyle bakma olaylara bugun warrock oynayan kaç tane adam bu foruma üye bunu benden iyi mod olarak senin bilmen gerek

Yenisin derken?
en azından beni bilmiyecek kadar yenisin
İlk söylediklerim saka manasindaydi, en azından bir kısmı... Yanlış anladiysan bi'sey diyemem
Sadece iyi akşamlar derim...

sinirli bir anıma denk geldin yoksa gayet geyik bir adamımdır şahsına kırıcı birşey dediysem affola genç

ben seni koşarken de seviyorum turgay

Emre Abiciğim... Yahu,
'never mind'. Bu oyundakilerin yaş ortalamasından kaynaklanan bir sorun.. Gel sen Abin ile benim yanıma..