Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kişisel konu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-28-2010 01:15 AM)j0k3r Yazılan: [ -> ]sinirli bir anıma denk geldin yoksa gayet geyik bir adamımdır şahsına kırıcı birşey dediysem affola genç Smile

Ne demek yahu Big Grin bunun için kirilmam insanlık halidir Smile
(06-28-2010 01:17 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(06-28-2010 01:02 AM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Tamam şikayetini anladık da forumda bu kadar öfke fazla değil mi sence. Adım gibi eminim forumdan öyle birsey yapacak arkadaslar asla yoktur bu kadar bağırmamalı gerek yoktu Adami dellendirmeyin falan Neyse saka bi' yana; tavsiyem sudur girdigin odalara söyleyeceksin küfür iddiaları gercek değildir diye uygun bir dille anlatacaksın Bu kadar basittir.

o kadar basit mi Big Grin Big Grin Bunların hepsi Vote başladıktan ve atılmadan önce yapabilceğine inanıyormusun Big Grin

(06-28-2010 01:15 AM)j0k3r Yazılan: [ -> ]sinirli bir anıma denk geldin yoksa gayet geyik bir adamımdır şahsına kırıcı birşey dediysem affola genç Smile

Big GrinBig Grin olsun biz seni böylede seviyoruz Big Grin
Hmm sanırım basit değil Smile Big Grin Big Grin
(06-28-2010 01:20 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Emre Abiciğim... Yahu, 'never mind'. Bu oyundakilerin yaş ortalamasından kaynaklanan bir sorun.. Gel sen Abin ile benim yanıma.. Big Grin

arada sinir yapıyor işte Smile biliyorsun saz dayım zaten
(06-28-2010 01:24 AM)j0k3r Yazılan: [ -> ]
(06-28-2010 01:20 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Emre Abiciğim... Yahu, 'never mind'. Bu oyundakilerin yaş ortalamasından kaynaklanan bir sorun.. Gel sen Abin ile benim yanıma.. Big Grin

A-a öyle mi? Uzun süredir oyuna girmiyorum, ne olup bittiğine dair hiçbir fikrim yoktur. Smile Kaçırmışım, affola. Dipsizzz

*Ayrıca, buna çok sevindim. Smile
(06-28-2010 01:26 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(06-28-2010 01:24 AM)j0k3r Yazılan: [ -> ]

A-a öyle mi? Uzun süredir oyuna girmiyorum, ne olup bittiğine dair hiçbir fikrim yoktur. Smile Kaçırmışım, affola. Dipsizzz

*Ayrıca, buna çok sevindim. Smile

macawale 1 gold preyle bonservisimi aldı wuftan saza transfer oldumSmile
Emre kanka boşver aldırma ya.. oyun yaş seviyesi oldukça düştü eski muhabbetler bile kalmadı artık geçen gün biri pm attı velet melet yazdı dedim yaşın kaç 12 dedi orada koptum zaten her şey ortada sen oynamana bak kanka gerisi teferruat...Wink
ya küfür etseler hack deseler umrumda değil musty oyunun ortasında atıyorlar tav oluyorumSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler