Arkadaşlar benim 4-5 gün önce pc anakart yandı bununla beraber ramlerim ekran kartımda yandı.İşlemcim Aynı.Babam 1Gb lik Ram taktırmış 906 gözüküyo?10 gün sonra yanan ramlarden birinin garantisi dolmamış.Onuda takıp 1.5Gb lik ramim olacak.Asıl sorum şu arkadaşlar .Pc de galba Ekran Kartı Yok? Bir ekran kartı gözüküyor adı: VIA/S3G Unichrome Pro IGP 64 MB.Lazım olabilir işlemcim:AMP64 3000+ 2.0Ghz (Galiba bu da düştü) He dediğim gibi birde 1gb ram var 1.5gb olacak 10 gün sonra o ayrı.
Bu PC Warrock Kaldırımı?
sanmıyorum kasar aşırı derece

arkadaşım denesem pc felan çökmez dimi malum anakart değişti yüksek miktarda harcama yaptım.
arkadaşlar özr dilerim flood yaptıgım için acil lazım lütfen bi cevap verin

64 mb ekran kartı ile denenirmi şaka mı yapıyorsun sakın deneme
Dostum kullancığın işlemci iyi ama biraz geride kalmış.
3000+ ama AMD64 olması kurtarıyor, sana en iyi tavsiyem 64bit'lik bir işletim sistemi kurman olur.
Ayrıca ekran kartın 64MB yani o da çok M.Ö'sine kalıyor. 98 - 99 yıllarının ekran kartı yani sen düşün.
Yani oyun kaldırabilir fakat tüm özellikler kapalı ve en düşük görüntü ayarlarında oynayabilirsin.
Ayrıca alacağın ram'in DDR ve Mhz değerlerini iyi kontrol etmen gerekiyor, eğer uyum sağlamazlarsa işletim sisteminde bir sürü problem çıkartır, işletim sistemini bile çökertir.
Anakart'ının modelini yazmamışsın o yüzden bişey diyemeyeceğim.
tmm saolun arkadaşlar.ekran kartı yok zaten

.pcnin kndine ait galba.yuva boş çünkü
dostum bu yanma olayı olmadan önceki özelliklerin yine 64 mb ekran kartımı vardı anlamadım çok masraf ettim demişsin ne kadar mesela yani
Ekran kartı 64 mb mı? Oyunun launcherına bile tıklayamassın

İmkanı yok kardeşim..Benim eski pc de 128 mb ekran kartı vardı.. Oyun açılıyordu açılması 10 dk sürüyordu..Tüm özellikler kapalı tabi..Odaya giriyordum yüklemesi 3-4 dk sürüyordu..Bg ve Uo ya girince pc reset atıyordu.Sadece cqc 8.lik odada oynayabiliyordum.Ordada tmp vardı eskiden benim m60 gibi idi 100 mermilik sanki