Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kaldırır mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-24-2010 01:24 AM)xt0rk1bux Yazılan: [ -> ]Ekran kartı 64 mb mı? Oyunun launcherına bile tıklayamassın Big Grin

^^ Fazla korkutmayın la (: Ben bi ara ekran kartının driverını yüklemeyi unutmuştum girmeyi denedim siyah ekran geldi hata verdi sanırsam sana da aynısı olur DOST
anakartın ekran kartında warrock u bırak zuma bile oynayamazsın Big GrinBig Grin
Benim PC 4 GB Ram 2 GB Ekran Kartı 4 Çekirdek işlemci ama hala lag war Big Grin
Arkadaşlar tamam 64MB kaldırmaz biliyorum ama: On Board zaten.Adamlar bide galba benim ekran kartını takmayı unutmuşlar.Ekran Kartı Felan yok.Pc ramden yiyo.Ben çarşıya çıkamadım benim yerime babam adamları fırçalıcak:)Ya biz yanlış anladık ya da onlar yanlış yaptı.bu akşam sonuç alacağım babam kasayı almaya gelecek.Benim pc zaten sade kendim için yani oyun oynamak içindi.Eskidi yeni pc almayı düşünüyorum bursluluk paramı alınca.Harcama yaptıgım dediğim pc ye ram felan aldım.Şu sıralar yeni eve geçicez parasal konuda sıkıntılıydım.150 Lira tuttu ama önümüzdeki 2-3 ay için benim için çok paraSmile.Pc yanmadan önce yeni çıkan oyunlar hariç diğer bütün oyunları kaldırırdı yeni çıkanları kaldırmama sebebi ekran kartımdı ve galiba işlemciydiSmile

Pc Tam Özellikler:

İşlemci:Amd Athlon64 Processor3000+,MMX, 3DNow, 2.00Ghz
Ram:1GB (10 gün içinde yanan ramlerden birinin garanti dolmamış o da gelince 1.5GB)
Ekran Kartı:Yok(64mb s3g UnichromePro)=Ama(Dediğim gibi O.B var sonuç akşamaSmile)
BİOS:Phoneix-AwardBİOS v6.00PG
yazdım lazım olabilir.

Birde arkadaş demiş anakart özellikleri die de anakartı ben almadım özelliklerine nerden bakabilirrim<?
Kesinlikle Kaldırmaz
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler