06-22-2010, 12:30 AM
06-22-2010, 12:54 AM
Eğer tanıdığım buri1907 ise çok eski bir wusludur.İnceliğin ve duyarlılığın için teşekkür ederim Turgay iyi oyunlar 

06-22-2010, 01:12 AM
(06-22-2010 12:06 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Değerli Turgay arkadaşımız sorumlu ve duyarlı bir insandır. Oyun esnasında bu tarz sorunların vuku bulması olağan bir durum haline gelmiştir. Bu durumla karşılaşan birçok oyuncu, araştırma gereği hissetmeden 'önyargılı tavırlarla' haksız ithamlarını meşru hale getirmekten çekinmemektedirler.
Nihayetinde her oyuncunun Turgay Emek kadar sorumlu ve duyarlı davranışlar sergileyemediğide bilinmektedir.
Bizler biliyoruz ki, yılların emeği, kendini bilmez bir 'sözde' oyuncunun nitelemelerine kurban olabilmektedir.Atılan çamurun izini silmek, çamuru atanın kötü niyetini ispatlamaktan daha zor olmaktadır.
Saygılarımla.
bu adamın konusmaları çok hoşuma gidiyor.
Turgay abi senin gibisi duyarlı bırını gormedım.başka bir admin olsaydı adımı lekeler diye yazmazdı. ama bence sen adını lekelemek yerıne bu ınsanlar karsısında yukselmıssın.
06-22-2010, 01:22 AM
Turgay gözlerinden öptüm kardeşim
Bu davranışın herkese örnek olsun, hiç kimse "bende dahil" hemen önyargıya kapılmasın ve yaptığı hatayı kabul edip özür dilesin en erdemli davranış budur. Ayrıca bu erdemli davranıştan daha iyi bir davranış var ise hatasını bilipte özür dileyen kişinin affıdır, bu tarz davranışları malesef toplumuuzda fazla göremiyoruz.
Bu arada ileride seni politikada değilde daha iyi yerlerde görmek isterim, mesela dünyaca ünlü bir bilim adamı olarak
SEVGİLERLE...
Bu davranışın herkese örnek olsun, hiç kimse "bende dahil" hemen önyargıya kapılmasın ve yaptığı hatayı kabul edip özür dilesin en erdemli davranış budur. Ayrıca bu erdemli davranıştan daha iyi bir davranış var ise hatasını bilipte özür dileyen kişinin affıdır, bu tarz davranışları malesef toplumuuzda fazla göremiyoruz.
Bu arada ileride seni politikada değilde daha iyi yerlerde görmek isterim, mesela dünyaca ünlü bir bilim adamı olarak

SEVGİLERLE...
06-22-2010, 01:26 AM
(06-22-2010 12:10 AM)Black Yazılan: [ -> ]Yazıyorum buraya ileride milletvekili , bakan , başbakan olarak görürseniz şaşırmayın .
Bize bi gold çeker o zaman

06-22-2010, 02:51 AM
(06-22-2010 12:10 AM)Black Yazılan: [ -> ]Yazıyorum buraya ileride milletvekili , bakan , başbakan olarak görürseniz şaşırmayın .
Bu dürüstlükle zor.

06-22-2010, 05:50 AM
Usta sen yine de adamın hack olduğunu düşünüp odadan atmışsın. Öyle oyuncular var ki oynadığımız oyunda sırf arkadaşı oynadığı odaya gelecek diye listenin en altındaki oyuncuyu atmaya çalışıyor...
06-22-2010, 08:22 AM
Duyarlılığın tebrike layık.
06-22-2010, 08:55 AM
Turgay seni taktir ettim neden biliyomusun konuyu buraya açman ayrı ben üşenmeden resmi siteye adamın neyi var neyi yok araştırıp ondan sonra hüküm vermene keşke herkes bu kadar duyarlı olsa %99 u hiç sorgulamadan kickliyor geçen gün daha oyuna yeni başlar başlamaz adam bana hack dedi oylama başlattı anında kicklendim oda sahibi benim clanım belli lwl im belli adamlar hiç sorgulama gereği dahi duymadılar gerçekten çok sinir bozucu bir durum oluyor haksız yere atılınca keşke herkes senin gibi olsa 

06-22-2010, 09:33 AM
tebrik ederım turgay