arkadaşlar demin mola vermek için kenan'ın accountundaydım vede oyun oynuyorduk. Rakipten birisi bizim takımdaki buri19o7 nickli oyuncuya ısrarla hack dedi. 5th slot hack dedi ama fazla kulak asmadım. Çok ısrar edince resmi siteden itemlerini kontrol ettim vede famas vede 5th olmadıgını fark ettim. bunuda videoya çektim yüksek kalitede. Bir anlık dikkatsizliktir ki retail olabilceğini tamamen unuttum. Eskiden resmi sitede retailde yazardı ama artık yazmıyormuş. Retailide ilk anda göremeyince hack olacağına inandım vede oyundan kicklemiş bulundum. Bu sebeble kendisinden özür dilerim. Zaten oyuna ender giriyorum ondada ayda yılda bir adam kicklerim ondada hatasız birini kickledim. Kendisinden özür dilerim.
Helal be turgy

Herkes senin gibi duyarlı olmalı bence !
Elvan abeylegesse gibisin yarıştaki rakibine ayakkabını veriosun kardeşim
Warrock Yılın FaiR PlayeR Ödülü : TurgaY Emek Teknik Dayrektör

Seni birkez daha takdir ettim tugi

Değerli Turgay arkadaşımız sorumlu ve duyarlı bir insandır. Oyun esnasında bu tarz sorunların vuku bulması olağan bir durum haline gelmiştir. Bu durumla karşılaşan birçok oyuncu, araştırma gereği hissetmeden 'önyargılı tavırlarla' haksız ithamlarını meşru hale getirmekten çekinmemektedirler.
Nihayetinde her oyuncunun Turgay Emek kadar sorumlu ve duyarlı davranışlar sergileyemediğide bilinmektedir.
Bizler biliyoruz ki, yılların emeği, kendini bilmez bir 'sözde' oyuncunun nitelemelerine kurban olabilmektedir.Atılan çamurun izini silmek, çamuru atanın kötü niyetini ispatlamaktan daha zor olmaktadır.
Saygılarımla.
Yazıyorum buraya ileride milletvekili , bakan , başbakan olarak görürseniz şaşırmayın .
(06-21-2010 11:39 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]arkadaşlar demin mola vermek için kenan'ın accountundaydım vede oyun oynuyorduk. Rakipten birisi bizim takımdaki buri19o7 nickli oyuncuya ısrarla hack dedi. 5th slot hack dedi ama fazla kulak asmadım. Çok ısrar edince resmi siteden itemlerini kontrol ettim vede famas vede 5th olmadıgını fark ettim. bunuda videoya çektim yüksek kalitede. Bir anlık dikkatsizliktir ki retail olabilceğini tamamen unuttum. Eskiden resmi sitede retailde yazardı ama artık yazmıyormuş. Retailide ilk anda göremeyince hack olacağına inandım vede oyundan kicklemiş bulundum. Bu sebeble kendisinden özür dilerim. Zaten oyuna ender giriyorum ondada ayda yılda bir adam kicklerim ondada hatasız birini kickledim. Kendisinden özür dilerim.
Önemli değil sonuçta insanlık hali olur böyle şeyler..
-Senin anlayışın yeter..
paşa

(06-22-2010 12:10 AM)Black Yazılan: [ -> ]Yazıyorum buraya ileride milletvekili , bakan , başbakan olarak görürseniz şaşırmayın .
olmak istemedim değil aslında ama sayısal öğrencisiyim