Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock neden bu ekran kartında takılmıyor..??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ben WarRock oynuyorum fakat bilgisayara yeni bir tane ekran kartı almıştık o ekran kartında takılmaya başladı ama takılıyor diye o ekran kartını çıkardım fakat bilgisayarın kendi ekran kartında hiç takılmıyor sadece ara sıra biraz kasıyor ama patch dendir diyorlar bencede öle
ama neden bu ekran kartında takılmıyorda diğerinde takılıyor..Ss.gifSs.gif
ekran kartını ve Bios(anakart)'ın modelini (bilgisayar kendi ekran kartı)

sölemen lazım ki yorum yapa(lım)yım.
Ekran kartı(takılan):ATI Radeon x1550 series
Anakartın modeli:945GZ MİCRO 775SE
Bilgisayarın ekran kartı:Intel® 82945G Exxpres yonga kümesi ailesi(Microsoft corporation -WDDM 1.0
modelleri bunlarSmile
kardeş sırf onlar deil ama neyse ati hd serisinden taktır 5000 serisi bende 5970 bvar 2 milyara yakın aldım ama ucuzları da var 5770 var arkda o 300 mü 500 e mi ne aldı benimki kadar ii Ati Readeon HD 5 bin serisinden şaşma
Kardeş sen o bilgisayarı çöpe at bana bi fiyat aralığı çıkart ben sana vatandan bişiler ayarlayam..
(06-21-2010 10:45 PM)uslanmaz99 Yazılan: [ -> ]kardeş sırf onlar deil ama neyse ati hd serisinden taktır 5000 serisi bende 5970 bvar 2 milyara yakın aldım ama ucuzları da var 5770 var arkda o 300 mü 500 e mi ne aldı benimki kadar ii Ati Readeon HD 5 bin serisinden şaşma
Kardeş sen o bilgisayarı çöpe at bana bi fiyat aralığı çıkart ben sana vatandan bişiler ayarlayam..

adam sadece nedenini araştırıyor,sen 2dk da bilgisayar aldırtacan Big Grin
fiyat aralığı??
neden peki harbiBig GrinBig Grin
olum bilgisayarı .... olmuş Big Grin bak kardeş senin bilgisayar anladığım kadarıyla bayaa eski ekran kartında bayaı düşük sen bu bilgisayarla anca delta force veya 2d counter oynarsın verimli bi şekilde... Big Grin fiyat aralığı hani 1000$ 2500$ arası gibi anladın senin istediğin fiyata göre bişiler çıkarırım sen gidip vatan bimeks falan istediğin bi yerden paşalar gibi alırsın benim önerim... Smile tabi seni bilmem Big Grin
bilgisayar kaç senelik bilmiyorum..!!
bilgisayarının senesi önemli değil parçalar eski iyi diil yani ondanda anlamassan warrockta bile donduuna göre anla ama Wink
Olsun ben bu kartla idare ederimm...!!!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler