Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock neden bu ekran kartında takılmıyor..??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-21-2010 11:28 PM)bost35 Yazılan: [ -> ]
(06-21-2010 11:20 PM)uslanmaz99 Yazılan: [ -> ]
(06-21-2010 11:15 PM)bost35 Yazılan: [ -> ]Arkadaşım diğer kendi ekran kartı dediğin onboart sanırım harici ekran kartı taktığında diğerinin driverini silmen gerekli ve
yeni aldığın ekran kartı da benim 2 ci pc de aynısı var 128 bit 256 mb bir ekran kartı 1 gb çıkabiliyor elbette ram den yiyiyor eğer ram 2 gb den az ise oyunda takılır 3 gb ram ve 2.0 işlemci üstü ise pc kasmaz oyunlarda
psu da yeterlimi kaçlık psu var 400 wat altı bir psu 10.000 tl değerinde kart alsanda oyun takılır..
bilmediğin apaçık belli 10.000 tl lik bir bilgisayara zaten 400 wat dayanmaz 30 dk oynarsın sonra anakartın falan yanar... LÜTFEN SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZMAYALIM...! birde 400 watlık bir kasaya son model 5970 hd ati 25 cm uzunluğu olduğundan dolayı 400 watlık kasaya SOKAMAZSIN LÜTFEN SAÇMA YORUM YAPMAYALIM.... ONUN İÇİN ÖZEL BÜYÜK KASALARDAN ALINMALIDIR.. EVDEKİ ORJİNAL PC KASASINA SIĞMAZ....!

HA konuşuyorsun sen bildiğinimi sanıyorsun
1 - 10.00 kart yok zaten
2- Anakart yanmaz 400 w taktın diye yanmaz
3- 30 dakika değil 5 yılda çalısır (istediğini karşılamaz)
4- Bana işimi öğretme
10.000 tllik yok evet ama olsa enerji ihtiyacını senin güç kaynağı doğurmayacaktır.. ve bu yüzden anakart yanar!!! yanmaz diye bişi yok 30 dk bilemedin 4 saat oyun oynasın ısıdan dolayı elbet bilgisayarında bir şey yanar.. 10.000 tllik bir kart olsa ona yakın işlemci ram ekran kartı olcak.. onların enerji ihtiyuacı noolcak.. aaa doru diyyorsun yanmaz NEDENMİ ENERJİ YETMEDİĞİNDEN BİLGİSAYAR ÇALIŞMAZ AZIMI AÇTIRMA FORUMDAN BANLANMAK İSTEMİYORUM.. BB
Off ben sıkıldım çok bilen insanlar..
barisoz45 arkadaşım uslanmazı dinle sen bu tartışma kabalaşmadan ben burda yaşlandım akşama kadar çalışmakdan yoruluyom kesiyorum bide her günkü yaptığım işi tartışmıcam umarım sorununu çözersin...
saol kardeşim herşey için Smile

TaTy

uslanmaz99 adlı üye FORUM KURALLARInın

Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak vede karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.
Kural 3-) Forum içinde saygısızlık, terbiyesizlik, tamamen yasaktır.

maddeleri ihlali ile 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
Bende de ATI Radeon X1050 var 512 MB , High'da 1280 x 1024 Sorunsuz oynuyor.(Herhangi bir kasma , en ufak tekleme dahi yok) sadece warrock' icin bakacak olursak yeni bir bilgisayar almana gerek yok .

Driver'ını güncelle derim o kadar Wink
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler