ld3libabal italya serverında
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
21
Konuyu Açan Kişi
Talabani
Görüntülenme Sayısı
3049

Derecelendir
  • 1 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Parlamenter
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: Ramazan

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 0

Warrock Bilgileri
Nick: d3libaba

K/D: 1.61

LwL: 77

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Assault

CQC
RE: ld3libabal italya serverında
Öncelikle Selamaleyküm Adım RAMAZAN ve o charı emeğimin hakkıyla kastım yiğenim YAKUP ile birlikte Charı 70 lwl de aldım diğerinide ben kastım bilen bilir "d3libaba" diye bir charım vardı ve nasıl olduysa bir daha giremedim ticketler bakımda olduğu için cvp bile vermediler. Çalan adam avrupa serverinde opk den ban yemiş ve sevinmiştim charın ban yemesine. Bu charımda onun gibi oldu ve ticket attım cevabı yaklaşık 1 hafta sonra geldi ve charımı geri aldım demem şu ki bu konuyu açan şahsiyetin benim ile bir problemi var çünkü nerdeyse herkes o tarihlerde charıma giremediğimi ve ticketin cevabını beklediğimi biliyordu. SONDESTANARENA clanındaydım bu güne kadar illegal hiçbirşey kullanmadım ve ALLAH kullanmak nasip etmesin. Birde bahsettiğin olay dengesizlik sebebi ise benim turkey ve grece europa ve diğer 2 serverden başka server olduğunu bile bilmiyorum ALLAH şahidim olsun şu aziz MÜBAREK RAMAZAN ayında istediğin yeminide edebilirim. Kaldıki bu konuya bu açıklamayı yapmak zorunda değilim beni bilen bilir. Ancak farklı yorum atan arkadaşlar için açıklama yapma gereği duydum teşekkür ederim....

http://www.warrocktr.com/forum/imza/cache/d3libaba.gif
08-23-2011 11:43 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
mfzwave
gümüşhane üniversitesi
*

Profil Bilgileri
Adı: Emre

Katılma Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 14

Warrock Bilgileri
Nick: Antalya-07

K/D: 1.90

LwL: 100

Clan: Mfz

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
tmp
Gold Premium
Engineer
M60
Battle Group
RE: ld3libabal italya serverında
arkadasım o car 77 lwl ken calınmıstı ramazan abının carı o cok ugrastı gerı aldı calan kısı yabancı 77 lwl lın %90 larında gerı almıstı ıste o ss bıle eskı o ss yı cekerken ozaman ve saat dılımı ıcınde bıde statlısten oyuncunun nerden katıldıgına baksaydın keske türkey yazmıyordu ozamanlar adam yenı aldı carını

[Resim: mfzwave.png]
--------------------------------------------------------
Şahinci
08-24-2011 08:18 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Europe 2 serverında oynayan TÜRK kardeşlerim Batuhan Özhan 14 3,287 08-15-2012 08:33 PM
Son Mesaj: vertualx

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай