Yeter Artık
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yeter Artık
Konudaki Cevap Sayısı
6
Konuyu Açan Kişi
yvzdrk
Görüntülenme Sayısı
1870

Derecelendir
  • 2 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Yeter Artık
yvzdrk
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: yavuz

Katılma Tarihi: Jul 2011

Rep Puanı: 4

Warrock Bilgileri
Nick: j3ordobereli

K/D: 1.2

LwL: 1

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Assault

CQC
Yeter Artık
Merhaba buraya konuyu açmamın sebebi sabrımın artık tükenme noktasına gelmiş olmasındandır.Adminden istirhamım eğer konuyu yanlış yere açtıysam doğru yere taşımasıdır.
Gelelim meseleye eski üyeliğimin şifresini hatırlamadığım ve oyuna uzun bir süre ara verip tekrar başlamak istediğimden dolayı Temmuz ayı başlarında yeni üyelik alarak oyuna tekrar başladım.Nickim j3ordobereli'ydi ve bordobereli gibi nicklerin çok kullanıcısının olduğunu bildiğimden j ile denedim ve başarılı oldum.İlk defa nickimi çok severek bir bordobereli hayranı olarak oyuna başladım.Daha sonra gold pre alarak kasmaya başladım.İlerleyen zamanlarda daha once hic gormediğim şekilde j li benim gibi yazan benim nickin benzerlerinden fakelerinden gördüm.Ama sonucta adamlara birşey diyemezsin taklitte olsa istediğini yazabilir.Neyse mesele bu değil artık oyuna girip 2-3 adam vurduğumda bordo hack arkasından hemen oylama başlatılıyor ve kick bende ise korkunç bi şaşkınlık hakim '' ulan ben neyaptım o...hay ben boyle oyunun'' diye süregelen sinirlilik durumları.Yani arkadaşlar anlamıyorum lvl 18 Temmuzdan bu yana oynuyorum hiç hack kullanmadım zaten ortalama 2 haftada bir ticket atıyorum bu hack illeti yüzünden ama iki üç çapulcunun yüzünden millet beni hack sanıyor.Beni tanıyın nick j3ordobereli lvl 18 ve hilesiz olarak oynamaktayım.Daha bu gece Blackeyes ve ixoxoxox diye birileri beni item hack olarak yargılayıp oyundan attılar sonra 10 dk bekleyip oyunlarına tekrar girdim xm8 den başka silah yok nası atıyonuz dedim yürü git lan bilmemne bidaha attılar canıma tak etti artık bıktım burada kim okuyorsa bunu beni bilsin istedim .Yargısız infaz yapmayın bıktım.

[Resim: j3ordobereli.gif]
09-01-2011 04:02 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
TaTy
Unregistered

RE: Yeter Artık
Dostum öncelikle hoşgeldin foruma.Yazını kapkara yazmana gerek yok gözümüzü yoruyor.Onun yerine vurgulamak isteidğin kelimeyi kara yazarsan daha iyi olur.

Sorununa gelince bende 1-2 yıldır girmiyordum.Yeni hesap açtım oynuyorum şu an 12 levelim sanırsam,Aynı olayı banada yapıyorlar.Çoğu odadan ''wall hack'' denip atılıyorum.Bilmiyorlar ki ses dinleme olayını ... Bunun çaresi elit bir clana girmek ve en az 1 arkadaşınla beraber oynamak.Forumlar bunun için var işte.Clan arkadaşlarımla oynayınca bir sorun olmuyor.

Tabi oyunda şu an item hack ve diğer hackler mevcut,uzun bir süredir yama gelmediği içindir.
09-01-2011 04:08 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Semih

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 454

Warrock Bilgileri
Nick: bozkarttal

K/D: 1.20

LwL: 41

Clan: ....

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
"wall hack" denilip atılmak ses dinlemeyi bilmediklerinden değildir benim düşüncem, artık kimse kimseye güvenemiyor, oyun öyle bi hal almış ki iyi gününde çok iyi oynuyan bi oyuncuya "hack" damgasını vuruyorlar.

ve l3ordol3ereli senin nickin mi ?
(Bu Mesaj 09-01-2011 04:15 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : bozkartal.)
09-01-2011 04:13 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
manisalı45
The Lord Of The Rings
*

Profil Bilgileri
Adı: berk

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 51

Warrock Bilgileri
Nick: LOTR

K/D: 1.44

LwL: 66

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
oyunun hali bu yapacak birşey yok

[Resim: pdy34.jpg]

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul...
Hepsine hükmedecek Bir Yüzük, hepsini o bulacak.Hepsini bir araya getirip karanlıkta birbirine bağlayacak...
09-01-2011 09:45 AM
ramizkaraeskii
Bıraktı !
*

Profil Bilgileri
Adı: Samet

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 13

Warrock Bilgileri
Nick: r.karaeskii

K/D: 1.58

LwL: 52

Clan: Rap

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Medic
M60
CQC
Normal hali Wink

09-01-2011 10:25 AM
Can Doğan
cry more...
*

Profil Bilgileri
Adı: -----

Katılma Tarihi: Jun 2011

Rep Puanı: 346

Warrock Bilgileri
Nick: .

K/D: .

LwL: .

Clan:

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Assault
G36-CD
CQC
l3ordol3ereli ile yeni tanışmıştım bir gün sonra hack açmıştı.Sekmeme-güçlü vurma-ekran kayması.
09-01-2011 02:23 PM
yvzdrk
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: yavuz

Katılma Tarihi: Jul 2011

Rep Puanı: 4

Warrock Bilgileri
Nick: j3ordobereli

K/D: 1.2

LwL: 1

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Assault

CQC
(09-01-2011 02:23 PM)Can DOĞAN Yazılan:  l3ordol3ereli ile yeni tanışmıştım bir gün sonra hack açmıştı.Sekmeme-güçlü vurma-ekran kayması.

benim nickim j3ordobereli l3ordobereli ben degilim böyle olacagını bilseydim tüm bunla alakalı nickleri kapatırdım ama nerden bilebilirsinki arkadaşlar bordobereli simgesini andıran bir clanım var ve nickim j3ordobereli bu karakterde hack yok bilesiniz ha aksini düşünen varsa ispatlasın istediği herşeyi yaparım lütfen biraz dikkat edelim

[Resim: j3ordobereli.gif]
09-02-2011 11:31 AM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Yeter artık oyunu düzeltin !! mert145310 3 3,907 06-27-2015 12:17 PM
Son Mesaj: ayhangsx1
  Warrock'da Buda Oldu Artık Yeter!!! llcentropusll 12 5,211 04-06-2015 08:54 PM
Son Mesaj: intghost177
  Artık bırakıyorum.. Hüseyin Kadıoğlu 13 3,309 09-06-2012 08:43 PM
Son Mesaj: Hüseyin Kadıoğlu
  Artık Forumu Bırakıyorum... SinanYksl 44 7,787 08-27-2012 10:58 AM
Son Mesaj: Zafer Ulaş
  Yeter be mixreis lPvPlMajeste 11 2,027 08-04-2012 12:02 AM
Son Mesaj: M.K

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай