Yahudiler (israil) korkusu ve gargat
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
2
Konuyu Açan Kişi
Kaya_Er
Görüntülenme Sayısı
791

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri
Adı: Kaya

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 76

Warrock Bilgileri
Nick: xtremelife

K/D: 1,13

LwL: 38

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
Ortadoğu'daki gelişmeleri yakından izleyen, başta İsrail olmak üzere bölge ülkelerine sık sık gelip giden ve bu coğrafyanın tarihsel sürecine ilişkin çok sayıda yayını bulunan tarih profesörü bir dostum bana önceki gün; “Yahudiler İsrail'de en çok hangi ağacı dikiyorlar ve bunun sebebi nedir biliyor musunuz?” diye sordu.

Kendisine, özellikle tarım konusunda İsraillilerin dünyanın en önemli araştırmalarına imza attıklarını biliyorum ama bir ağaca karşı özel ilgileri olup olmadığı konusunda bilgi sahibi değilim dedim. İsrail'e de şimdiye kadar hiç gitmediğimi söyledim. Kısacası sorunun cevabı bende yoktu.

Verdiği cevap çok ilginç oldu. Yahudilerin İsrail'de en çok diktikleri ağacın gargat ağacı olduğunu, bunun nedeninin ise bir hadis- i şeriften kaynaklandığını söyledi. “Yahudiler hadis-i şeriflere itibar ediyorlar mı ki” dedim. Etmiyorlar ama yine de içleri rahat değil. Tedbiren de olsa yine de bu ağacı dikmekten geri kalmıyorlar dedi. Sonra Peygamber Efendimizin konuyla ilgili bir hadis-i şerifini okudu.

Tarihçi dostumun yanından ayrıldıktan sonra bu hadis-i şerifi kaynaklarıyla birlikte sizlerle paylaşmak üzere kütüphanemdeki kitaplardan aradım buldum.
İlginçtir, hadis-i şerif daha çok kıyamet alametlerinin zikredildiği bölümlerde geçiyor. Kaynaklarda kıyamet alametleri sıralanırken, fitnenin artması, Yahudilerin Müslümanlara yönelik taşkınlık ve zulmü inanılmaz boyutlara varınca, sabır sınırı taşıp artık bu zulme bir dur demek isteyen Müslümanların kendilerini bulup cezalandırmasından çekinen Yahudilerin bulabildikleri her yere kaçıp saklanacağından söz ediliyor.

Hadis-i Şerif'te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25).

Bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim'de; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239).

ALINTIDIR.

Sorunlar ve muhalefet karşısında bile ısrarlı olmalısınız.

Bir yere deselerki Türk ülkesi.Gözüm al bayrak arar kulağım ezan sesi.
04-11-2011 02:16 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
rayligh
T.C.
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Harun

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 661

Warrock Bilgileri
Nick: rayligh

K/D: 1.01

LwL: 63

Clan:

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
FAMAS
Urban OPS
RE: Yahudiler (israil) korkusu ve gargat
Dini, dili, ırkı ne olursa olsun: Her can kutsaldır.Birbirimize sevgiyi ve kardeşliği, barış ve esenliği, huzur ve mutluluk içinde yaşanabilecek güzel bir geleceği hatırlatmalı, şiddet ve nefretten uzak durmalıyız.

Geçen yüzyıl, kan ve gözyaşının esaretinde insanlığın dibe vurduğu bir zamana ait hatıraları bizlere taşımıştır.Gelecek yüzyıl, aklını daha fazla kullanma başarısına ulaşabilmiş değişik inanç ve ırklardan sağduyulu insanların sevgi ve kardeşlik anlayışlarının sonsuzlaştığı bir zamanı bizlere getirsin.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
04-11-2011 02:53 AM
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri
Adı: Kaya

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 76

Warrock Bilgileri
Nick: xtremelife

K/D: 1,13

LwL: 38

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
RE: Yahudiler (israil) korkusu ve gargat
(04-11-2011 02:53 AM)rayligh Yazılan:  Dini, dili, ırkı ne olursa olsun: Her can kutsaldır.Birbirimize sevgiyi ve kardeşliği, barış ve esenliği, huzur ve mutluluk içinde yaşanabilecek güzel bir geleceği hatırlatmalı, şiddet ve nefretten uzak durmalıyız.

Geçen yüzyıl, kan ve gözyaşının esaretinde insanlığın dibe vurduğu bir zamana ait hatıraları bizlere taşımıştır.Gelecek yüzyıl, aklını daha fazla kullanma başarısına ulaşabilmiş değişik inanç ve ırklardan sağduyulu insanların sevgi ve kardeşlik anlayışlarının sonsuzlaştığı bir zamanı bizlere getirsin.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.

Haklısın çok haklısında Kutsal kitabımızda ve onların kutsal kitabında öyle yazıyor.Engellenemez birşey bu gerçekden insanları ırk olarak ayırmamak ne kadar güzel bir görüş olsada ırklar karakteride belirler ve israil oğulları denilen yahudi çoğunluklu ırkın büyük bir kısmı tamamı demiyorum büyük bir kısmı cimri ve hoşgörüsüz insanlardır.Bu gazze olayında israilli çocukların gazzeye atılan bombanın üzerine resim çizdikleri görülüyor sanki o bombalar masum bir çocuğun üstüne değilde şeytanın üstüne yağıcak gerçekden rezalet dolu bir ırk devletin yaptığı işlerden ordaki halkı suçlamamak lazım ama ordaki halkda devlet gibiyse bunu yapmamak için bir neden yok.

Sorunlar ve muhalefet karşısında bile ısrarlı olmalısınız.

Bir yere deselerki Türk ülkesi.Gözüm al bayrak arar kulağım ezan sesi.
04-12-2011 08:08 PM
« Önceki | Sonraki »

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай