Warrock Oynarken Bilgisayar Kapanıyor
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
19
Konuyu Açan Kişi
emirhansert
Görüntülenme Sayısı
4178

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Mustafa AKDOĞAN
Yüzbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: |[ MµگťąƒĄ ]

Katılma Tarihi: Mar 2010

Rep Puanı: 18

Warrock Bilgileri
Nick: char yok

K/D: 0,01

LwL: 00

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Medic

CQC
RE: pc kapanma sorunum videolu :D
Tozluyada benzemiyor ama sen termal macunu yenile +60 biraz fazla

[Resim: gp1xh.gif]
02-22-2011 09:00 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
emirhansert
prof khali :D
*

Profil Bilgileri
Adı: emirhan

Katılma Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 4

Warrock Bilgileri
Nick: ctaboyka

K/D: 1.40

LwL: 52

Clan: CTA

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Assault

CQC
RE: pc kapanma sorunum videolu :D
videoyu izleyin tekrar son 30 saniyede görürrsünüz kapanma şeklini

PWP
02-22-2011 09:01 PM
MetinKandemir
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: MetinKANDEMİR

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 782

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: -

LwL: -

Clan: -

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
Battle Group
RE: Warrcok Oynarken Bilgisayar Kapanıyor
benm power yanmıstı aynı sesle Smile sanmıyorum powerında bı sorun ama ekranın arada bı kapanıyorsa olabılır

[Resim: sRYzZ8O.png]
02-22-2011 09:18 PM
Kıbrıslı
KKTC AÖA
*

Profil Bilgileri
Adı: Alper

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 293

Warrock Bilgileri
Nick: bustet92

K/D: 1.10

LwL: 46

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
m60
Silver Premium
Assault
M60
CQC
Açıkcası bu videodan hiçbir şey anlamadım

[Resim: busted92.gif]

Kıbrıs Türküsü: Dillirga Şarkısı

02-22-2011 09:24 PM
emirhansert
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Assault

CQC
videonun sonunda bir ses duyuluyor sonra zaten telefonu indiriyorum yani cekmemdeki amac kapanıs seklini göstermek

PWP
02-22-2011 09:31 PM
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
Senin sorununu ben biliyorum. Arkadaşım bendede yaza kadar 10 yıllık bir kasa vardı 256 MB ram, 128 MB ekran kartlık vasat bir geri teknolojili kasa vardı. Ben genellikle pc'ye çok reset atınca bozulmaya meilli olmuş bilgisayarımda senin dediğin dıt dıt dıt dıt sesini alırdım. Oyun oynarken dıt dıt dıt diye küçük bi alarm sesi gibi birşey gelirdi pc kendine res atardı veya kapanırdı. Tam hatırlayamıyorum o zamanlar küçüktüm pc'yi bozmaktada üstüme olmazdı.

Ayrıcada WarRock oynarkenmi veya herhangi bir oyun oynarkenmi 60 derece oluyor yoksa masaüstünde boş beklerkenmi 60 derece oluyor ?

60 derece iyi değil diyen bi arkadaşımız vardı burdan ona söyleyeyim. Arkadaşım bazı pc lerde 70-85 derece vakalarıyla karşılaştım ve pc lerinin hala çalıştıklarını biliyorum. 60 derece hiç birşey değil çünkü bende yazın 0 toplama kasa aldığımda GRID oynarken pc 57 dereceye çıkmıştı kasa fanıda dereceye göre daha hızlı çalışma gösteriyordu. PC'yi alalı 2-3 gün oldu oyunu yükleyip oynamaya başlamıştım. 1-1.5 saat içerisinde pc 58 dereceye çıkmıştı bende biraz korkuyordum pc'yi daha yeni aldım bune ısınma falan diye yine oynayama devam ettim her 15-25 dakikada 56 dereceye düşüyordu fan hızı 1 derece düşürüyordu sıcaklığı ama saatler geçtikçe 58'e çıktı bu. Sonraki zamanlardada PC 59 dereceyi gördü. Kasaya dokunduğumda sıcaklık vardı ve Fan hızıda hızlı çalışıyordu. Babam işten geldi ben pc yi masaüstüne attım çıktım oyundan. Babama anlattım hemen iş yerini aradı ordaki tanıdık abiye sordu dedi 'bizim oğlan oyun oynarken pc 58 dereceyi görmüşte fan hızıda hızlı çalışıyormuş şüphelenip çıkmış oyundan bir şey olur mu ?' dedi. Ordaki abide dediki 'Abi hiç birşey olmaz Burak oyunu oynuyo ya. PC Oyunu çalıştırdığı için o 60-65 e kadar çıkar hiç birşey olmaz şüphelenmeyin' dedi. Bendede biraz şaşkınlık oldu tabikide. Kendimce 'vay be pc 60-65 dereceyi görcek ve şüphelencek birşey olmayacakmış. Heyt teknoloji !' dedim.

WarRock oynarkende benim pc kış şartlarında 48 derece oluyor. Yazın sıcaklığındada bu 53-55 dereceyi görüyor. Arkadaşım bunlar normal sıcaklıklar +65'de şüphelencek bir durum olur.

Şimdi pc'nin kapanmasına gelirsek bence pc bozulmaya meilli olmuş. O dıt dıt sesini eski kasamda yaşardım küçükken. Bence bi pc'ciye götürmekte fayda var. Soru işaretlerin aklında hala kalmaya devam edebilir victory.gif

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 02-22-2011 09:55 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
02-22-2011 09:50 PM
Mustafa AKDOĞAN
Yüzbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: |[ MµگťąƒĄ ]

Katılma Tarihi: Mar 2010

Rep Puanı: 18

Warrock Bilgileri
Nick: char yok

K/D: 0,01

LwL: 00

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Medic

CQC
(02-22-2011 09:50 PM)metalboy95 Yazılan:  Senin sorununu ben biliyorum. Arkadaşım bendede yaza kadar 10 yıllık bir kasa vardı 256 MB ram, 128 MB ekran kartlık vasat bir geri teknolojili kasa vardı. Ben genellikle pc'ye çok reset atınca bozulmaya meilli olmuş bilgisayarımda senin dediğin dıt dıt dıt dıt sesini alırdım. Oyun oynarken dıt dıt dıt diye küçük bi alarm sesi gibi birşey gelirdi pc kendine res atardı veya kapanırdı. Tam hatırlayamıyorum o zamanlar küçüktüm pc'yi bozmaktada üstüme olmazdı.

Ayrıcada WarRock oynarkenmi veya herhangi bir oyun oynarkenmi 60 derece oluyor yoksa masaüstünde boş beklerkenmi 60 derece oluyor ?

60 derece iyi değil diyen bi arkadaşımız vardı burdan ona söyleyeyim. Arkadaşım bazı pc lerde 70-85 derece vakalarıyla karşılaştım ve pc lerinin hala çalıştıklarını biliyorum. 60 derece hiç birşey değil çünkü bende yazın 0 toplama kasa aldığımda GRID oynarken pc 57 dereceye çıkmıştı kasa fanıda dereceye göre daha hızlı çalışma gösteriyordu. PC'yi alalı 2-3 gün oldu oyunu yükleyip oynamaya başlamıştım. 1-1.5 saat içerisinde pc 58 dereceye çıkmıştı bende biraz korkuyordum pc'yi daha yeni aldım bune ısınma falan diye yine oynayama devam ettim her 15-25 dakikada 56 dereceye düşüyordu fan hızı 1 derece düşürüyordu sıcaklığı ama saatler geçtikçe 58'e çıktı bu. Sonraki zamanlardada PC 59 dereceyi gördü. Kasaya dokunduğumda sıcaklık vardı ve Fan hızıda hızlı çalışıyordu. Babam işten geldi ben pc yi masaüstüne attım çıktım oyundan. Babama anlattım hemen iş yerini aradı ordaki tanıdık abiye sordu dedi 'bizim oğlan oyun oynarken pc 58 derece olmuşta şüphelenip çıkmış oyundan' dedi. Ordaki abide dediki 'Abi hiç birşey olmaz Burak oyunu oynuyo ya. Oyunu o çalıştırdığı için o 60-65 e kadar çıkar hiç birşey olmaz şüphelenmeyin' dedi. Bendede biraz şaşkınlık oldu tabikide. Kendimce 'vay be pc 60-65 dereceyi görcek ve şüphelencek birşey olmayacakmış. Heyt teknoloji !' dedim.

WarRock oynarkende benim pc kış şartlarında 48 derece oluyor. Yazın sıcaklığındada bu 53-55 dereceyi görüyor. Arkadaşım bunlar normal sıcaklıklar +65'de şüphelencek bir durum olur.

Şimdi pc'nin kapanmasına gelirsek bence pc bozulmaya meilli olmuş. O dıt dıt sesini eski kasamda yaşardım küçükken. Bence bi pc'ciye götürmekte fayda var. Soru işaretlerin aklında hala kalmaya devam edebilir victory.gif

Okudum ve birazda yazdığına güldüm Smile şimdiye kadar bende bir bilgisayarcının topladığı sisteme bahane bulduğunu duymadım Smile sen OC mi yapıyorsun ki +60 kadar çıksın ben oyundayken en fazla 50 olur oda termal macunu yerine dişmacunu sürdüm Smile sen 60 lardan bahsediyosun işlemci ne kadar az ısınırsa o kadar iyi olur bence sende fanını değiştir. Ben gene arkadaşa termal macunu değiştirmesini tavsiye ediyorum o sıcaklık biraz fazla eğer sorun gene devam ederse HDD den şüphelen

[Resim: gp1xh.gif]
02-22-2011 09:58 PM
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri
Adı: Kaya

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 76

Warrock Bilgileri
Nick: xtremelife

K/D: 1,13

LwL: 38

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
o ortadaki fan var işlemciyi soğutan onu çıkar dikatlice bir metal var kare gibi tırtıllı işlemciye bakan yani alt kısmında yuvarlak biyer var oraya az diş macunu sür taşırma soğumadığı için pc kapanır vede eskidiği için kanlı baykuş olmak istemem ama en az 1 2 haftaya çöker o pc başımdan geçen olay

Sorunlar ve muhalefet karşısında bile ısrarlı olmalısınız.

Bir yere deselerki Türk ülkesi.Gözüm al bayrak arar kulağım ezan sesi.
02-22-2011 10:01 PM
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
(02-22-2011 09:58 PM)mustafa_akdogan Yazılan:  
(02-22-2011 09:50 PM)metalboy95 Yazılan:  Senin sorununu ben biliyorum. Arkadaşım bendede yaza kadar 10 yıllık bir kasa vardı 256 MB ram, 128 MB ekran kartlık vasat bir geri teknolojili kasa vardı. Ben genellikle pc'ye çok reset atınca bozulmaya meilli olmuş bilgisayarımda senin dediğin dıt dıt dıt dıt sesini alırdım. Oyun oynarken dıt dıt dıt diye küçük bi alarm sesi gibi birşey gelirdi pc kendine res atardı veya kapanırdı. Tam hatırlayamıyorum o zamanlar küçüktüm pc'yi bozmaktada üstüme olmazdı.

60 derece iyi değil diyen bi arkadaşımız vardı burdan ona söyleyeyim. Arkadaşım bazı pc lerde 70-85 derece vakalarıyla karşılaştım ve pc lerinin hala çalıştıklarını biliyorum. 60 derece hiç birşey değil çünkü bende yazın 0 toplama kasa aldığımda GRID oynarken pc 57 dereceye çıkmıştı kasa fanıda dereceye göre daha hızlı çalışma gösteriyordu. PC'yi alalı 2-3 gün oldu oyunu yükleyip oynamaya başlamıştım. 1-1.5 saat içerisinde pc 58 dereceye çıkmıştı bende biraz korkuyordum pc'yi daha yeni aldım bune ısınma falan diye yine oynayama devam ettim her 15-25 dakikada 56 dereceye düşüyordu fan hızı 1 derece düşürüyordu sıcaklığı ama saatler geçtikçe 58'e çıktı bu. Sonraki zamanlardada PC 59 dereceyi gördü. Kasaya dokunduğumda sıcaklık vardı ve Fan hızıda hızlı çalışıyordu. Babam işten geldi ben pc yi masaüstüne attım çıktım oyundan. Babama anlattım hemen iş yerini aradı ordaki tanıdık abiye sordu dedi 'bizim oğlan oyun oynarken pc 58 derece olmuşta şüphelenip çıkmış oyundan' dedi. Ordaki abide dediki 'Abi hiç birşey olmaz Burak oyunu oynuyo ya. Oyunu o çalıştırdığı için o 60-65 e kadar çıkar hiç birşey olmaz şüphelenmeyin' dedi. Bendede biraz şaşkınlık oldu tabikide. Kendimce 'vay be pc 60-65 dereceyi görcek ve şüphelencek birşey olmayacakmış. Heyt teknoloji !' dedim.

Okudum ve birazda yazdığına güldüm Smile şimdiye kadar bende bir bilgisayarcının topladığı sisteme bahane bulduğunu duymadım Smile sen OC mi yapıyorsun ki +60 kadar çıksın ben oyundayken en fazla 50 olur oda termal macunu yerine dişmacunu sürdüm Smile sen 60 lardan bahsediyosun işlemci ne kadar az ısınırsa o kadar iyi olur bence sende fanını değiştir. Ben gene arkadaşa termal macunu değiştirmesini tavsiye ediyorum o sıcaklık biraz fazla eğer sorun gene devam ederse HDD den şüphelen

Termal macun kafasına göre bir problem olupta yenile geçer diyipe sür geç'e benzemez arkadaşım. Termal macun 2 yılda bir veya daha fazla sürede yenilenen birşeydir. Öyle kısa sürede sürekli sürüp yenileyeceksek Teknoloji işimizi o zaman hiç basitleştirmiyor.

Arkadaşım gülmenide anlayamadım Pc hakkında eğitim almış sertifika almış mezun olmuş bir mühendismisin sen yoksa pc hakkında bir bilgiye sahip olan normal bir insanmısın ?. Koskoca yıllardır bürosu olan ve küçüklüğümden beri Bilgisayar konusunda babamla sürekli onlara gittiğimiz çok eski dostlarımız ordakiler. Hatrı sayılır derece emekleri var ordaki pc mühendislerinin. Yıllardırda müşterileriyiz. pc 60 derece kadar çıkar +60 derece birşey olmaz dediklerine göre o kadar demekki birşey olmuyormuş arkadaşım. Hem benim fan pc nin sıcaklığına göre hızını arttıran birşey. +60 Pc için uygun değil diyorsun peki sana bi bilgi hatırlatcam. Pc için iyi olmayan ısı fazla ısınmış bir pc kendiliğinden res atmaz mı ?. ee ?. Benim pc sapa sağlam saatlerce çalışcak performansı aylardır görüp başında vakit geçirdim. Yazın göstergeler 40-45 dereceyi bulduğu zamanlarda bile bu pc 62 dereceyi rahat bulmuştur. Havanın o kadar sıcak olupta bu pcnin 60 dereceyi görmesine bir sorun ediyorsunda ben o sıcağın altında bu pcyi cesaret ede ede oynadıysam bilki altımdaki donanım bu teknolojiye göre daha 3 yıl gider Smile (Bunu ordaki abide söyledi Smile)

Sana şunuda söyleyeyim. 5 li prizde hem klima fişi, hem ekran fişi, hem kasa fişi, hem adsl adaptörü, hemde hoparlör. Kısacası 5 li prizdede 5 tane fiş var. Pc nin 60 dereceye çıkmasına laf ediyorsun. Demekki prizden gelen o elektriği düşünemiyorum o zaman. Birde klima fişi takılı değil mi ?. Patlama filan olur veya elektrik faturasının azdığını düşünürsün doğrudur. Klima fişine dokununca elektriğin gittiğini anlıyorsun. Bu kadar güç ve elektriğin yoğun olduğu bir ortamda. O yazın ki sıcak ortamda benim pcyi göz göre göre cehenneme atar gibi yapıpta aylardır ayakta duruyorsa bu pc o zaman sana laf düşmez bana göre m045.gif m045.gif m045.gif

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

02-22-2011 10:10 PM
emirhansert
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Assault

CQC
arkadaş demiş 2 3 haftaya cöker en az 2 aydır bu şekilde ve videoyu izlerseniz dıdıdıdıdıdıdıdıdııdıd sesinden kastımı anlarsınız önerileriniz icin teşekkür ederim tekrar
diş macunu önerisi pek sağlıklı gibi gelmedi bana önerebilirmisiniz bunu
konuda işlemcimde plak tartar sorunu var yazmıyor hatırladığım kadarıyla Smile
ayrıca tartışma cıkmazsa sevinirim

PWP
(Bu Mesaj 02-22-2011 11:24 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Kıbrıslı.)
02-22-2011 11:14 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  WarRock The End / 61 Level 7 Retail Artık Çöp ACET 3 4,479 12-26-2017 02:54 PM
Son Mesaj: synchronix-fth
  Warrock Marble etkinlik hatası heli0s123 0 1,848 12-18-2016 02:57 PM
Son Mesaj: heli0s123
  Warrock net koptuğunu belirtiyor g3n3r4ll1 1 1,993 05-10-2016 11:54 AM
Son Mesaj: serdaray
  Warrock indirme hatası dosya uzantısı ~ Dosyası (.~) destr0yer36 0 1,739 10-16-2015 10:59 PM
Son Mesaj: destr0yer36
  warrock nexoun login yönlendiriyor turgay23 0 1,933 05-09-2015 12:48 AM
Son Mesaj: turgay23

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай