Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
Elini saglik.. Herseyi son cumlesine kadar yazmissin.. Boyle kisiler bulmak zor.. Fakat kisilere senin gibiler sayesinde katki yaparak bole kisileri oyunda daha cok gorecegiz..
Güzel hayaller bunlar keşke yazdıkların gerçek olsa ama sende çok iyi biliyorsunki hayat yazdıkların ki gibi değil o yüzden sanal alemden çıkıp gerçek hayata dönmeni tavsiye ediyorum...
(05-13-2010 10:08 PM)lnvad3r Yazılan: Hocam değindiğin konular güzel , fakat bu tarz konuları her zaman yazdıkların ile gereksiz hale getiriyorsun....Biraz daha muhabbet kurma amaçlı konular açmak yerine , insanları derin nasihat bombalarına maruz bırakıyorsun.....Burada referandum mu yapıyoruz , ben anlamıyorum bu tarz şeyleri....Geçmiş zamanlarda takdir ettiğim bir kişiydin , ama git gide değindiğin konuları , yazdığın yazılar ile heba ediyorsun....
Aynen katılıyorum kardeşim sana çok ama çok haklısın
(05-13-2010 10:08 PM)lnvad3r Yazılan: Hocam değindiğin konular güzel , fakat bu tarz konuları her zaman yazdıkların ile gereksiz hale getiriyorsun....Biraz daha muhabbet kurma amaçlı konular açmak yerine , insanları derin nasihat bombalarına maruz bırakıyorsun.....Burada referandum mu yapıyoruz , ben anlamıyorum bu tarz şeyleri....Geçmiş zamanlarda takdir ettiğim bir kişiydin , ama git gide değindiğin konuları , yazdığın yazılar ile heba ediyorsun....
Takdir kazanmak için değil, eksikliğini hissettiğim gerçekleri ifade etmek için yorum yapmaktayım.
(05-13-2010 11:41 PM)turk4rmy Yazılan: Güzel hayaller bunlar keşke yazdıkların gerçek olsa ama sende çok iyi biliyorsunki hayat yazdıkların ki gibi değil o yüzden sanal alemden çıkıp gerçek hayata dönmeni tavsiye ediyorum...
Surrogates filmini izlemenizi tavsiye ederim. Henüz böyle bir yaşam formu olmadığı için, yapmış olduğunuz yorum ile açmış olduğum konu arasında ki bağlantısızlığı görebileceksiniz.Yaptığınız yorum, "hayata veda edeceğimizi bildiğimiz halde neden yaşıyoruz" paradoksunu anımsatmaktadır.
(05-13-2010 11:47 PM)Turhan Demirel Yazılan:
Takdir kazanmak için değil, eksikliğini hissettiğim gerçekleri ifade etmek için yorum yapmaktayım.Yaşamış olduğumuz olumsuzluklar 'İnsan' odaklıdır.Ne yazık ki telepati şeklinde iletişim modeli henüz olmadığı için, War Rock oyununa dahil olan oyuncuların davranış biçimlerinin tespiti ve olumlu-olumsuz etkilerine yönelik fikir ve düşüncelerimi yazı şeklinde ifade etmekteyim.
Zamanın hükümranlığı altında yaşanan herşey, hayatın kendisidir.
Takdir kazanmak için değil, eksikliğini hissettiğim gerçekleri ifade etmek için yorum yapmaktayım.
(05-13-2010 11:41 PM)turk4rmy Yazılan: Güzel hayaller bunlar keşke yazdıkların gerçek olsa ama sende çok iyi biliyorsunki hayat yazdıkların ki gibi değil o yüzden sanal alemden çıkıp gerçek hayata dönmeni tavsiye ediyorum...
Surrogates filmini izlemenizi tavsiye ederim. Henüz böyle bir yaşam formu olmadığı için, yapmış olduğunuz yorum ile açmış olduğum konu arasında ki bağlantısızlığı görebileceksiniz.Yaptığınız yorum, "hayata veda edeceğimizi bildiğimiz halde neden yaşıyoruz" paradoksunu anımsatmaktadır.
(05-13-2010 11:47 PM)Turhan Demirel Yazılan:
Takdir kazanmak için değil, eksikliğini hissettiğim gerçekleri ifade etmek için yorum yapmaktayım.Yaşamış olduğumuz olumsuzluklar 'İnsan' odaklıdır.Ne yazık ki telepati şeklinde iletişim modeli henüz olmadığı için, War Rock oyununa dahil olan oyuncuların davranış biçimlerinin tespiti ve olumlu-olumsuz etkilerine yönelik fikir ve düşüncelerimi yazı şeklinde ifade etmekteyim.
Zamanın hükümranlığı altında yaşanan herşey, hayatın kendisidir.
Saygılarımla.
telapati şeklinde iletişim modeli henüz yok.yok deil var aslında ama bunu insanların içine inerek kurabilirsin bir kişiyle canlı bir şekilde konuşursan o insanla bir diyalog yani telapati kurabilirsin buda tabiki yazıyla olmıyacağına göre burda sana katılmıyorum arkadaşım insanlar bazı şeylerden soyutlandıkları zaman insanlarla konuşmak deilde kendilerini ifadelerle anlatmaya çalışır buda bir nevi mektuplaşmaya benzer halkın insanların içine ineceksinki arkadaşlık dostluk kurabileceksin buda bir nevi telapati oluyor insanlar kendilerini yazışmayla fazla ifade edemez etseler bile karşısındaki insana kendini ve söylediklerini kazandıramaz buda neyazzikki hayatın bir parçası. hayat bir denize benzer içini doldurmak için çok şey yapmak lazımdır ama buda imkansızdır
(05-13-2010 09:51 PM)rayligh Yazılan: Değerli forum üyeleri
Büyük emeklerle Clanlar kurulmakta ve oyuncular dahil olmaktadır.Bu konuda yaşanmış acı tecrübelerden dolayı şunu söylemek isterim; Clan lideri ve üyeleri bir Ailenin fertleri gibidir.Aile içerisine girecek oyuncuların iyi araştırılması gerekmektedir. Hack - powerlevel - küfür eylemlerine bulaşmış oyunculara karşı dikkatli olunmalıdır. Bu konuda forum sitelerinden araştırma yapabilir, oyuna uzun süredir dahil olan oyunculardan yardım alabilirsiniz.
Seçici ve hassas olunmadığı zaman ciddi sorunlar ortaya çıkmaktadır.Herhangi bir Clanda bir oyuncunun bile sorunlu olması, Clanı zan altında bırakmakta ve olumsuz etkileyebilmektedir.
Birçoğumuzun tasavvur edemediği, bir kısmımızın zihninde yerini bulan, heyecan ve mutluluğumuzu borçlu olduğumuz 'İnsani değerleri' nefes aldığımız sürece yaşamak ve yaşatmak en büyük idealimiz olmalıdır.
En büyük fedakarlığın 'Gücünün doruğundayken özverili davranmak ve barışı teşvik etmek' olduğunu unutmayın lütfen.Adalet anlayışına olan inancınızı hiçbir zaman kaybetmeyin:Kolunuzu ve bacağınızı kesmek zorunda kalacaksanız bile Adalet anlayışından asla vazgeçmeyin!
Sabrın sınırlarını zorlayacak her türlü harekete maruz kalacağınızı biliyorum.İnanıyorum ki her türlü olumsuzluklar karşısında asla ve hiçbir şekilde küfür ve hakarete başvurmadan, Adalet anlayışı içerisinde hareket ederek oyuna ve oyunculara büyük katkıda bulunacaksınız.
Bir anlık 'anlamsız cesaret gösterisi' düzenlemektense, sonsuza kadar cesaretiniz ve Adaletinizle tüm kalplerde yer edinin!
Bugün kaybedeceğiniz bir 'an' için , Yarın, Adaletinizden söz edilen bir insan olun lütfen.Kaybettiğiniz, 'İnsanlığınız ve İnsanlık değerleri' olmasın!
Adalet sahibi bir insanın yanında hile yapılmaz ve küfür edilmez! Adaleti sağlayan en büyük güç 'Siz' olun! Bunun farkında olun ve çevrenize duyurmaktan endişeye kapılmayın!
Siz, öyle olun ki, yanınıza gelen ve yanınızda bulunan her insan, yapacağı davranışları kontrol etmeyi 'vazife' bilebilsin!
Vaktinde tecelli etmeyen Adaletten, menfaat duygularıyla hareket eden insanlardan, haksızlığa boyun eğen vicdansız kişiliklerden, doğruluktan vazgeçen zihniyetlerden yeterince eziyet çektiğimizi tekrar hatırlatmak isterim.
Zirvede her zaman sis vardır: Sis engeline takılmayacak çok az insan olduğunu hiçbir zaman unutmamalı, sağduyulu ve anlayışlı davranışlarımızla rehber olmalıyız.
War Rock oyununun kaderini etkileme gücüne sahip olan en büyük gerçek ' Clanlar birliği' dir. Yukarıda bahsettiğim unsurlar nezdinde hareket eden, birlik ve beraberlik anlayışını özümsemiş Clanlar, İnsanlık değerlerini hedef alan ve oyunu sabote etmeye çalışan zihniyetlere en büyük darbeyi vuracaktır.
Saygılarımla.
Tamamen katılmakla beraber Harun kadeş yanlış anlama ama boş bir oyun için boş bir muhabbet içerisindesiniz. K2|Lag+Hack Networke bu durumda bile para kazandırdığınız sürece sorunlarınız azalacağı yerde bilakis artacaktır. Ne zamanki gelirleri düşmeye başlarsa o zaman belki bir şeyler yapmaya başlarlar. Evet herkesinde bildiği gibi sorunlar insan odaklı ama "kusura bakmasın kimse" 8 yaşındaki çocukların bile girip hesap açabilip oynayabildiği bir ortamdan ancak bu tarz bir "çoğunluk" oyuncu profili çıkar. Kontrolün merkezi yönetim ile beraber bizzat oyunculardada olduğu sistemlerde "EA, Steam, vs.." ise durum böyle değildir, zaten oyun oynamak dediğin nedirki stres boşaltmak ve eğlenmek değilmi? O zaman bu eğlencemiz için harcadığımız paranın karşılığını neden almamayalım? Neden birkaç kendini bilmez yüzünden üzülelim?
Sonuç olarak benimde WarRock dışındaki oyunlarda "BF2, Crysis, ArmA2, BFBC2" yaptığım gibi alın bir oyun, kurun kendi sunucunuzu güvenlik önlemlerinide alın ve kontrol sizlerin elinde olsun. Kesinlikle o kadar zor bir iş değil üstelikte harcadığınız paranın fazlasıyla karşılığını alıyorsunuz.
SEVGİLERLE...
BU VATAN İÇİN KURŞUN ATAN DA, KURŞUN YİYEN DE KUTSALDIR... Ne kadar anlatırsan anlat ve ne kadar bilirsen bil, Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır...